BBRR
Sen korkma ben hakkımı kendim arayacak kadar dişli bir tüketiciyim.Neleriyle uğraştım buraya yazmaya kalksam forumda flood yapıyor diye dışarı atarsınız.
Sen hala cbf150 ile twisteri karşılaştırıyorsan parça fiyat listesinden twisterin sadece km göstergesine bakmanı öneririm.
Ben gidip 600 lük bir makine alamazmıydım ? nasıl olsa her ay 500 ytl taksit ödüyorum 6 ay değilde 16 ay öderdim ne olacak gülü seven dikenine katlanır.Ya sonra ? düş bakalım twisterle neler oluyor kaç ytlye çıkıyor.Geçen bir forumda arkadaş yazmış twsiteri parçalayıp satsan 12 milyar küsür ediyor.Var gerisini sen düşün.
başından beri bende söylüyorum, cbf 250 5500 e var, biz de bilirdik almasını onu, ben ne diye zam olunca hemen cbf150 almak için uğraştım.
yoksa 2 3 ay daha biriktirir cbf 250 veya 6500 civarına gs500 de almasını bilmiyormuyum ben sizce?
oturdum bi düşündüm
ben ne istiyorum diye(ki ginger'ın bu konuda bana çok faydası olmuştur)
şimdi gs500 alıcam,ok, güzel motor ama en az 4.5 lt yakıyo, 2. el olacak, en ufak bir şey olsa dünya kadar masraf+suzukinin de bekletme derdi var bir de
hadi onu geçtik, göze iyi geliyor ama ekonomiden uzak diye
sıra geldi cbf250 ye.ben zaten en basından beri cbf 250 nin fiyatını haketmediğini düşünen biriyim.bence çok fazla fiyatı var.neyse hadi aldık diyelim temiz bir 2. el bulup.eee aynı durum, yahu bir parça fiyatına baktım, havalarda uçuyor.yahu bu motor dokunulmaz değil ya.illaki bir yeri çizilecek, belki düşürücem, Allah korusun kaza yapıcam.o zaman napıcam.yeni motor almak daha iyi valla.kullan at gibi.yaptırmaya dünya para harcarsın.
hadi onuda geçtik cbr125 dedik.hadi temiz 2. el 3700 e falan buluruz dedik.eşim de çok beğeniyor zaten.eee onda da aynı dert var.parçaları çok pahalı.onada bir şey olsa o baştaki sevincimiz bir taraflarımıza kaçacak.
sonra cbf cbf dendi.bakalım şuna bir dedik.ben baktım(ginger sağolsun) beğendim, eşim baktı beğendi(cbr cbr diye tutturan kişi).araştırdım
az yakıyo
hızı bence idare eder
yedek parçası herkesin rahatlıkla ulaşabileceği düzeyde
görüntüsü güzel(dedim ya cbr diye tutturan eşim bile beğendi)
4 büyükten birinin malı
ee daha ne istiim, belamımı dedim ve almaya karar verdim, ve aldım
şimdi foruma bakıyorum da şu anca cbf150 kötü,tü kaka diyen çoğu kişi çok değil 10 gün önce bu motoru ne kadar beğendiklerini yazıyorlardı buraya
arada 2 3 de arıza var tabii ki, başka motor almış, sırf şeytanlığına bu motora b..k atmaya çalışıyor
zaten honda "bu promosyon fiyatı, öyle yada böyle illaki zamlanacak" diye bas bas bağırıyodu motor çıktığından beri.kaldı ki honda bunu demek zorunda değil, arkadaşların dediği gibi bence bu bir lütuf dur.
tabii işin içine gümrük vergisi girince zam daha da şenlendi o ekstrası olsu işin.
fiyatı ybr ile karşılaştıran arkadaşlara soruyorum.sizce o fiyat karşılaştırmanız doğru mu.bir tarafta piyasaya tanıtım fiyatlı giren yeni bir motor, diğer tarafta senelerdir satılan bir motor var.elma ile armut karşılaştırması oluyo bu biraz.neden mi
sizce yamaha ybr ile aynı özelliklerde ama görünüşü tamamen farklı bir model getirseydi fiyatı ne olurdu sizce.
ybr ile aynı mı?hiiiççç sanmıyorum.ne zaman ki bu dediğim olur, o zaman bence fiyatları karşılaştırırsınız.şu an için bir eski ve bir yeni modeli karşılaştırıyorsunuz.arada tabii ki fiyat farkı olacak.
neyse diyeceklerim bu kadar ama lütfen bundan sonra elma ile armudu karşılaştırma işine son verelim, arada çıkan kurtçuklara da prim vermeyelim, bırakın kendi hallerine onlar hakedecekleri yeri(ayakların altını)bulacaklardır.