selam,motorum şu anda 178km rodajını doldurmaya daha çok vardı ama..dün yolda giderken motordan çaat diye bi ses geldi..taş falan mı geldi dedim..bi şey göremedim...bu günde yine giderken önde ki araç ani fren yapınca bende ani frenledim ve bi çatırdı daha geldi..az kalsın dengeyi kaybediyodum..indim baktım..
motor silindiri çatlamış..şase ortadan ikiye ayrılmak üzere sanki 2 mm bi şey tutuyor...

)

)
nası şaka yaptım ama cbf cilerin rengi attı sanırım

)
taş gibi taş..nazar değmesin..atıma..
selam hakpek kardeşim...bende ehliye yok olmadığı için aralardan derelerden gidiyorum..çamur içinden de geçiyorum..ama hiç düşmedim..ön arka ayrı ayrı sapıtıyor ama düşmesine müsade etmiyorum..ööööyyle gidiyoruz..
kazasız günler dileği hepimize bu arada geçmiş olsun
selam,doktor oni yazdı;
bugün başıma ne geldi yahu... istanbul yolunda 70le gidiyordum, motor gazı yememeye, pompalama şeklinde sarsmaya başladı, ahan da dedim z..tık... ne etçez tık diye dursa şimdi... sağa baktım sola baktım... baktım ki jigle açık kalmış..
benim bildiğim jiğle açık olarak unutulmuşsa motor için büyük sorun olduğudur..geçmiş olsun peki nooldu sonra jiğleyi kapatınca normale döndümü motorun..
bende bi 103 peco vardı bende açık unutmuştum sonra yolda arıza verdi..motor şişti..kullanılmaz hale gelmişti de...inşallah sende de öyle bi sorun olmamıştır..neme lazım bizde unuturuz falan..bilelim..