selamun aleyküm arkadaşlar motorum 1. viteste sert kalkış yaptığımda arkadan bişeyler kopacakmış gibi ses geliyor nedeni nedir acaba tecrubesi olan var mı yardımcı olur musunuz.?
abilerim kardeşlerim merhaba, 10 gün önce cbf150 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, bir sıkıntım var bu sabah okula gidip geldim bir problem yoktu geldikten 1 saat sonra dışarı çıktım yola çıktım frene bastığımda ön teker titreme yapmaya başladı ve seste geliyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim normal giderken bir sıkıntı yok frene bastığımda oluyor sadece motor 200kmde
Arkadaslar merhaba. Yakin zamanda cbf 150 alip araniza katilmayi dusunuyorum. 2017 modellerde her hangi bir degisiklik olacak mi? Ve fiyati ne kadar olucak? Fikri olan arkadaslar varsa sevinirim
Bir de, yazin uzun yola cikmayi dusunuyorum. Herkes cok yorucu olacagindan ve cbf 150 ile uzun yol yapilamayacagindan bahsediyor. Ben pek kulak asmiyorum. Lakin uzun yolda olabilecek sikintilara karsi ne gibi onlemler alabiliriz? Simdiden tesekkurler
hocam bu çinde üretilen cbf 150 ile burdakilerin farkı nedir?türkiyede satılan japon mu?@altan3544 Karbüratör bence hiç sorun değil ben kullanıcı olarak hiç bir ekskligini hissetmedim. Hatta koaly tamirat ve daha az sorun açısından daha iyi bence böyle bir motorda. Ama gönül isterdi frenleri daha iyi tutsun tabiki ama o da yeterli geliyor. Bence Cbf150 şuan bu fiyatlarda Türkiye piyasasının bugu. Bende Cbf150 ile kaza yaptım motorum pert oldu, sizin gibi 10-12 bin bandında motor bakarken hiç biri içime sinmedi geri Cbf150 aldım. Depoyu fulledim 200km den fazla yol yaptım daha depo yarımın az üstünde. Birde Çinde üretilen Cbf150'lerin gösterge panelinde bizimkilerden farklı olarak 3-4bin devir arasını yeşille boyayıp ekonomi yazmışlar. Bende onu görünce öyle kullandım genelde 5500 devirde vites attım. Motor yakmıyor şuan. Cbf150'in bir başka güzel özelligide max. torkunu çok düşük devirde vermesi. 5200 Devirde Max torkunu veriyor. o yüzden şehir içinde gayet yeterli geliyor.
hocam bu çinde üretilen cbf 150 ile burdakilerin farkı nedir?türkiyede satılan japon mu?
ok.anlaşıldı.Çinde satılan demek istemiştim hocam yanlış yazmışım![]()
@altan3544 Karbüratör bence hiç sorun değil ben kullanıcı olarak hiç bir ekskligini hissetmedim. Hatta koaly tamirat ve daha az sorun açısından daha iyi bence böyle bir motorda. Ama gönül isterdi frenleri daha iyi tutsun tabiki ama o da yeterli geliyor. Bence Cbf150 şuan bu fiyatlarda Türkiye piyasasının bugu. Bende Cbf150 ile kaza yaptım motorum pert oldu, sizin gibi 10-12 bin bandında motor bakarken hiç biri içime sinmedi geri Cbf150 aldım. Depoyu fulledim 200km den fazla yol yaptım daha depo yarımın az üstünde. Birde Çinde üretilen Cbf150'lerin gösterge panelinde bizimkilerden farklı olarak 3-4bin devir arasını yeşille boyayıp ekonomi yazmışlar. Bende onu görünce öyle kullandım genelde 5500 devirde vites attım. Motor yakmıyor şuan. Cbf150'in bir başka güzel özelligide max. torkunu çok düşük devirde vermesi. 5200 Devirde Max torkunu veriyor. o yüzden şehir içinde gayet yeterli geliyor.