Artık bir cbf sahibi olduğumuza göre burda paylaşıma başlayarak sizi bunaltabilirim.
Motoru 1500 km de polis memuru (yunus)dan, tayini sebebi ile cibil cibil aldım. iş ev derken ilk uzun yolu bugün yaptık.
Arap atlarının peşine, kara kaçanım ile takıldım. Geriden çizgiyi göğüslesekde, varış noktasına her türlü vardık

Akyazı - Davlumbaz yaylası, gerçi ben yaylaya çıkmadan önce bolu sınırına kadar düz yolda biraz gazladım.
Ateşi yaptık. çızbızları paylaşmıyoruz. çaydan bir yudum içtik hemen gazladık zaten
Şehrin verdiği stresi cıbıl ayakla toprağa ilettik. ileti raporu gelmedi ama faydası olmuştur inşallah
Artislik yapıp uzandık ama göründüğü kadar zevkli değil. soğuk
Kardelenle biraz sohbet ettik. Çıktığı varmış. kısmet nilüfere artık
Büyükler liginde bir küçük arkadaş
Yaylaya kadar güzel hava eşliğinde çık, dönüşte sanki gökyüzü delinmiş gibi yağmur yağsın.
Motor don sık yıkamada yıkanır gibi yıkandı. Oooo mis

, tekerleri daha değiştiremedim.
Çoğunlukla 2. vites tın tın gittik. 3e ne zaman cesaret etsek motor yanladı. bizde tamam karakaçan sakin ol dedik.
Beton yola teker değince de gaza geldik. yapıştır 4-5 70-80 km hız, motor yine yanladı. karakaçan dedi. senin gibi sahibin.

Kuru zemine ve güneşe gelince de kendiliğinden ara ara çoştu namızsız 110 da rahatça gördük.
Full depo yola çıktım. Sakaryadan bolu sınırına kadar gittim. U yapıp hendek tarafından yaylaya gidecek arkadaşları yakaladım. fazla yakmadı.
yayla girişine geldiğimde depo yarımdı. ondan sonra resmen içti. 2 vites böğürtmenin faydaları. gerçi 1 de çığlık 3 de baygınlık geçiriyordu.
en temizi kazasız belasız, düşmeden, uçmadan 2. vites gitmekdi. bizde öyle yaptık.
Kazasız belasız ufak gezimizi de yapmış olduk.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.