Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Evet meselenin özü sanırım bu :cat: alternatif olmadığı içinde kartel giriyor devreye :pale: ve bizde yem oluyoruz hadi biz neyse en fazla 500-600 TL ama diğerleride veriyo bi commuter parasını yan çanta denen olaya :farao: ama eğer günün birinde (Hiç hayallerimi süslemiyor ya :) ) R1200 üm olursa ona 2-3 bin euro verip yan çanta takacağıma kendim saçtan imal eder ettirir takarım sanırım :wiinkk::cat:

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

40 Lt idealdir topcase (arka çantada) tek kapalı kask eldiven v.s bir çok şeyi alır ne büyük ne küçüktür yani :cat:

Bende 42 lt topcase var, motorun kendi taşıma demirine biraz kafa çalıştırarak taktım. İçine Tam boy kapalı kask + 2 dizlik + disk kilidi ve zincir kilit + bel koruma + 2 uzun iki normal eldiven + zorlarsan bir tişört bir kot pantolon dolu poşet sığıyor :) Hatta bugün 15.6 inç laptobu büyük çantasıyla birlikte dizliklerin üzerine koyup getirdim kapak da gayet rahat kapandı. Yani tüm malzememi alsın elimde bir şey taşımayayım diyen için ideal. Hafta sonu pikniğe giderken ufak mangal bile alır o derece. Bence de çok garip de durmuyor motorda. Bana göre sırıtmıyor :) Ama CRF250 olsa öyle bir topcase takarsan at ve kelebek hikayesine döner olay :)

Nohut ornegi guzeldi gercekten.:))

42litrenin bu kadar aldigini sanmiyodum acikcasi.

:) . 42 litre o zaman baya büyük . Galiba ideali 35 litre falan :) tabi öyle bişey varmı bilmiyorum . 33 vardı galiba . Biri topcasesinin resmii çekip atabilir mi ? Birde litresini yazarsa sevinirim. 42 çok büyük gözükür herhalde

Benimki 46 litre.
Gayet iyi duruyor.
Şu güne kadarda herhangi bir eksisini görmedim.

salim abi sen aradığım adamsın 3 aydır soruyorum su arwic çantayı bi kullanan bulamadım abi nasıl bu çantalar ses yapıyomu su geçiriyomu çabuk yıpranıyormu güneşte esnekliğini rengini kaybediyormu gözüne çarpan bi eksikliği varmı ne olur abi bi açıklayıver 3 aydır düşünüyorum :)

Ben baştan tereddüt etmiştim ama, yanılmışım.Gayet güzel çanta kilit sistemi falan iyi renk olarak ben beyaz almıştım.Ben memnun kaldım.En güzel yanıda ekonomik oluşu.90 Tl ye almıştım.48 Litre.Aynı çantaya nette 135 Tl diyolar.Fiyat araştırması yapmadan alma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Ben arka çanta alacağım fakat şöyle bir sorun var . Çantalar litre ölçüsüyle satılıyorlar. Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış kimisi nohut kadar arka çanta taktırmış . 2 side kötü görünüyor . Bunun ortası kaç litre ? Yani ne küçük ne büyük kaç litre oluyor cbf de ?

Kappanın action modeli 35 Litreliği gayet harika duruyor.Fiyat bugün indirimli 150 Tl ye aldım.Forumdan bir arkadaşımızda Shad marka 33 Litreliğini taktırmıştı oda harika olmuş.

arkadaşlar bugün sigortamı yaptırdım 54 tl demir sigorta diye bir şirket

Çok iyi fiyat (ama fethiyede olduğun için sanırım)Bizim buralarda büyük şehirlerde büyük atlıyorlar.Bugün bende sigorta yaptırdım.Beş tane şirkete sorduk.En ucuzu 90 Tl.En yüksek rakamda 187 Tl diyen bile oldu.

Salim abi bmw yi mi sattın ya naptın? Eski sayfaları okuyamadım valla hayırdır bir sorun mu oldu?

Birkaç gün önceden haberleşelim ama.Bu arada Ethem' ede haber sal oda kendini oan göre ayarlasın.

Ben arka çanta alacağım fakat şöyle bir sorun var . Çantalar litre ölçüsüyle satılıyorlar. Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış kimisi nohut kadar arka çanta taktırmış . 2 side kötü görünüyor . Bunun ortası kaç litre ? Yani ne küçük ne büyük kaç litre oluyor cbf de ?

52 lt givi çanta takılı. Sizin tabirinizle ( Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış ) mı Berke Bey sizce?

Orda bir yazım hatası olmuş kusura bakmayın telefondan yazığım için . Yok gayet güzel duruyor çanta .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar