onunda resmini çeker atarım ben akşam a![]()
Aslansın!! ::shake2::
onunda resmini çeker atarım ben akşam a![]()
Evet meselenin özü sanırım bu :cat: alternatif olmadığı içinde kartel giriyor devreyeale: ve bizde yem oluyoruz hadi biz neyse en fazla 500-600 TL ama diğerleride veriyo bi commuter parasını yan çanta denen olaya :farao: ama eğer günün birinde (Hiç hayallerimi süslemiyor ya
) R1200 üm olursa ona 2-3 bin euro verip yan çanta takacağıma kendim saçtan imal eder ettirir takarım sanırım :wiinkk::cat:
---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
40 Lt idealdir topcase (arka çantada) tek kapalı kask eldiven v.s bir çok şeyi alır ne büyük ne küçüktür yani :cat:
Hocam, 22.5 TL ücret ödedim; Yağ değişimi ve diğer kontrolleri için.
salim abi sen aradığım adamsın 3 aydır soruyorum su arwic çantayı bi kullanan bulamadım abi nasıl bu çantalar ses yapıyomu su geçiriyomu çabuk yıpranıyormu güneşte esnekliğini rengini kaybediyormu gözüne çarpan bi eksikliği varmı ne olur abi bi açıklayıver 3 aydır düşünüyorum![]()
Ben arka çanta alacağım fakat şöyle bir sorun var . Çantalar litre ölçüsüyle satılıyorlar. Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış kimisi nohut kadar arka çanta taktırmış . 2 side kötü görünüyor . Bunun ortası kaç litre ? Yani ne küçük ne büyük kaç litre oluyor cbf de ?
Tmm teşekkürlerBenimki 46 litre.
Gayet iyi duruyor.
Şu güne kadarda herhangi bir eksisini görmedim.
arkadaşlar bugün sigortamı yaptırdım 54 tl demir sigorta diye bir şirket
Salim abi bmw yi mi sattın ya naptın? Eski sayfaları okuyamadım valla hayırdır bir sorun mu oldu?
Maalesef öyle.Buluştuğumuzda daha detaylı konuşuruz.Burası umuma açık biliyorsun.
tamam abi haftaya salı falan izmitteyim kısmetse 1 hafta kocaelide olucam.
Ethem leri orada bir buluşma düzenleyebiliriz istersen.
Ben arka çanta alacağım fakat şöyle bir sorun var . Çantalar litre ölçüsüyle satılıyorlar. Kimi cbf şerde görüyüorum arkaya dev anasınfibi topcase taktırmış motor ufacık kalmış kimisi nohut kadar arka çanta taktırmış . 2 side kötü görünüyor . Bunun ortası kaç litre ? Yani ne küçük ne büyük kaç litre oluyor cbf de ?