o zaman şöyle bi liste oluşturabilirsin
50 tl motor koruma demiri
80 tl arka grenaj koruma ve çanta demiri (not ben kullanmıyorum ama istersen fiyatı bu )
250 michelin lastik takımı (fiyatı fazla yazdım sanırım 220-230 a filan var durolarıda satarsın 70-80 liraya sahibindenden lastiklerin sana 150 lira civarına gelir)
nic mont 150 tl
armode kullanıyorum pantolon çok memnunum 1-2 ay önce aldım ama hayet şık güzel ve kaliteli ama venom filanda var bu fiyatlara 200 tl
eldiven yazlık kısa istersen hudson kullanıyorum deri 25 tl ye fuardan almıştım geçen sene şimdi 55 tl filan ama uzun eldivende yine nic revit filan kullanabilirsin kışlık eldivenini kışın kullanmayı planlıyorsan kaliteli birşey al 100 tl civarı desek
kask a kaldı 200-250 civarı birşey nitro scoorpion venom caberg filan bakabilirsin ama kesinlikle full face (tam kapalı) kask öneririm unutulmamalı ki konfordan güvelik daha önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
=) arkadaşım serçe aldı 2000tl ye 5000 tl masraf yaptı taş gibi oldu kmde 20 kuruş yakıyor şehir içinde =) mantıklı gibi =)
şaka bi yana =) cbf sahibi olarak o parayı cbf e vermem ama 150cc başka bi motorada vermem =) ancak ktm duke 125 olsa belki =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
vay anasını =) o zaman benim motorda 4700-800 eder =)
6000 km tüm bakımları yapılı garantisi 1 yıl daha var michelin takım 32 lt topcase
artı olarak tüm servis bakım kağıtları faturaları artı olarak sıfır aldığımdan beriki tüm benzin fişleri bile duruyor =)
benimki gibi bakımlı motor ne kadar ediyor =)
ya valla satsam başka alacak motor yok yoksa satacam =) maddi durumlarda sıkışık =) ancak eski kaska gts 250 ler var =) oda 25-30 binde =)
ilanda durup da bir saatte satılan motor biliyorum ben izmirde.
bir gün demiyorum. bir saat 5000 km de cantalı lastiksiz 12 model 4100 lira dan gitti 1 saatte
sabah somada satılmış bi tane.
sabah ilanı giriyor öglen 2 de kaldırıyor. 4.5 yazıp 4200 vermiş yetişemedim
temiz 12 model kilometresiz 3-5 bin civarında lastikli cantalı ederi 4.5 filan civarında şuan gözlemlediğim bu.
bende arayışlardayım.. takipteyim, elimde telefon önümde sahibinden.com arıyorum hergün.
ama şunu da diyeyim. cok ceset motor var kilometresi düşülmüş boyalı. motor alacak olan adam dikkat etmeli