Hondaya güzel bi sövebilirmiyim acep;
Arkadaşlar bu hınzır honda 4800 tl ye motor satıyor üzerindeki lastikler naylon kağıt mübarek...1 haftada 3 yerinden delindi.
Taş,mıcır,tel,çivi,cam ne halt varsa mıknatıs gibi topluyor,alıyor içine içine kolleksiyon yapıyor galiba şerrefsizzzzzz duro....
Allahtan lastilerin içine ilk günden ne olur ne olmaz tamir sıvısı koymuştumda yolda kalmadım...Rodaj bitene kadar ilistir gibi olacak galiba puro lastikleri
Bazı arkadaslar lastikler çok iyi felan demişler...yok anam ne iyisi çinçançon mötürlerdeki şinkolar bile bundan daha iyidir vallabilla yaw...
Lastik sert hamurlu olduğu için zarar verebilecek mahiyette bi objenin üzerinden geçtiğinde o objeyi, yumuşak hamurlu lastikler gibi hiç hasar görmeden dışarı bırakacağına, içine alma ve hasar görme eğilimi çok fazla duroların. Ha ilk 19 bin km kullandım şansıma hiç patlamadı değiştireyim, dedim değiştirdim. Ama bu 19 bin km boyunca bir yaz bir kış sezonu geçirdim. Yağmura yakalanmaktan korkuyordum
Şunu söylemek istiyorum,duro haricinde daha iyi başka bir markayla cbf i deneyim etmeyen, bu lastiklerin ne kadar dandik olduğunu gerçekten daha iyi bi lastik alıncaya kadar anlayamıyor. Samimi söylüyorum, duro kuru zeminde iyi olabilir ama sürüş konforu çok düşük. darbe emme özelliği düşük, yolun bütün girintileri çıkıntılarını içinizde hissediyorsunuz. Ben michalenleri ilk aldığımda servisten çıktım. 1-2 km gittim. Motoru sağa çektim. Lastikler inik gibi geldi. Çünki yaw, arnavut kaldırımı yolda gidiyorum. Motor yağ gibi akıyor, durolar gibi tangır tungur küt pat gitmiyor motor. Her halde dedim lastiklere az hava bastılar. Sonra gittim bi benzinliğe baktım havaları normal. Vay be Michalen e bak dedim sonra.
Seka park yolu Kocaeli..mesela, bi duro lastiklerle girin, bide michalenlerle aradaki farkı işte o zaman anlarsınız. Yol tutuş, viraja yatmak, ıslak zemin performansı falan saymıyorum bile. Ama Michalen inde teki 110 tl olmuş. Buda para yani. Ön arka değiştirelim desen 250 kağıt işçilik falan. Bide yumuşak hamurlu lastik olduğundan ön le 18-20 binli km ler yapılabiliyorken, yolculu kullanım çoksa arka michalen lastik 8-10 bin km seviyelerinde kabaklaşıyor. Tek takılınıyorsa sorun yok. Bundan sonraki değişimde öne michalen, arkaya mt 65 pirelli düşünüyorum. Böylece ön arka 15 bini falan aynı anda görür düşüncesindeyim. Yoksa çok geziyorum, lastik masrafı alıp başını gidecek.