commuter sınıfı 150cc tek silindir motordan performans bekleyen zihniyet zaten bu motoru almasın arkadaş! Hız meraklısıysan git racing motorlara bak... bir insan motora biniyorsa illa cc yükseltmek yada hızlı gitmek zorundamı?? Otomobilimde var 200lü hızlarada çok rahat çıkıyorum ama motora keyif almak için biniyorum 60-70-80km/h aheste aheste takılarak gezmekten keyif alıyorum bununla birlikte benzinliği unutuyorum daha ne olsun ilerde tecrübe edinince cbf1000de alsam 90-100 aheste aheste giderim...Şu motoru limitlerde kullanmayı bırakın şu hız videolarınıda marifetmiş gibi koymayın arkadaş...yerinden kalkan millete yanlış örnek olucak video çekip koyuyor sonundada çok mahsum muş gibi GAZLAMA deniyor...trafikte denk gelenleri itinayla şikayet ediyorum bunlar gibi motorcular yüzünden trafikte adam gibi kurallara uyanlarada sövdürüyolar. Bizim birbirimize saygımız yokki otomobillerin saygısı olsun.
cbf şahane bir ekonomi ve tek kişilik kısa tur motoru ayrıca şehir içi için ideal bir makina.
her şeyi tek bir yere toplamak yüklemek dediğiniz gibi mümkün değil. herkes ihityaçlarını samimiyetle kendine itiraf etmeli,sonra da kalkıp cbf şöyle böyle dememeli.
az önce yukarıda yazdığım gibi ben başlangıç olarak cbf ile başladım, iyi kide öyle yaptım 10000km olacak neredeyse mekanik olarak hiç sıkıntım olmadı, duygusal olarak ben problemliyim
bakalım zaten satılığa çıkardık, hatta dün rsv aprillia ustası menderes usta kontrol etti bir tanıdığı için motoru beğendi ama alacak arkadaşın ekonomisi uymadı.