Yaza bisikleti değiştirmeyi düşünüyordum ben de, iyi bir alternatif gibi görünüyor.![]()
yok canım o kadarda değil ,sen de ybr yi öldürdün beyaa
Yaza bisikleti değiştirmeyi düşünüyordum ben de, iyi bir alternatif gibi görünüyor.![]()
Arkadaşlar bırakın cbf 150 yi gelin birer tane ybr 125 esd alın kafanız rahat etsin![]()
l:
[YT]QxIC716LPfY[/YT]
Koray elbet birgün herkes yamahacı olacak mantığıyla hepimizi YBRci yapmaya çalışıyor arkadaşlar kanmayın sakın :queen::queen::queen:
emrecim gelin beni dinleyin ybr alın rahat edin .. ybr alana benden fuar bileti hediye :cherry:
bu gün geziye gelmedin.. aslın da cbf topiğinden beklediğim bir kaç arkadaş vardı
Bercesteye giden motorlara soyle hemen hemen hepsi SS bu yuzden beykozdan oraya benım gozum yemedı cbf le açıkçası sonra kavacık kavsağında oylesın bugun gezınırken bı baktım kavsakda bi kaç motorlu durdum yanlarında bı baktım kımlerı goreyım Cihan 98 hpve bikaç arkadaş işim olmasaydı onlara takılacaktım ama onlara katılamadım..
Artık havalar ısınmaya baslayınca hemen hemen hiç bir geziyi kaçırmam Allahın izniyle..
yav bende ona takıldım beykozdaymıs arasıra bı mavı esd goruyorum buralarda acaba gordüğüm şahıs Şenol abimidir bilmiyorum tanısırsak bırlıkte katılırız buradan![]()
*duvar kenarlarından filan geçerken zincirin sesi yansıyor, gıcık oluyorum...
lafım sana değildi kardeşim sen bildiğin gibi yap......hayırlı tecrübeler...
zinciri yağladıktan sonra bir müddet beklersen jantı mahvetmez, ama yağlayıp harekete geçince jant maşallahlık oluyorArkadaşlar herkese selamlar,zincir olayı,yağlayınca janta savurup kirletiyor,acaba tam kapalı zincir muhafazası takılabilirmi veya takan varmı,bence hem temiz vede daha güzel bir görünüm olur.Diğer sorumda ,5 yıl cup kullandım 2 kişiyle 2 ci vites bayılmadan çıktığım cerrahpaşa yokuşunu , cbf yle hemde daha 1600 kmde 2kişi 2 ci vites kaptırmazsam çıkamıyorum ,ne dersiniz.