ethem abi maşallahı var motorun.. sanıyorum 15,000 falan var km.. çok iyi bakıyorsun motoruna .. kedi de iyi iş çıkarmış..![]()
Yok 12.500 km Koraycım. Saol. Elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum.
şimdi senden kıskandım bende yıkayıp , cila atayım motoruma.. cbf 150 topiğinde paylaşmam ama.. bombalarsınız beni..
ama hepinizi ybr ci yapacağım aklınızda olsun![]()
ethem abi eline sağlık bu depo kılıfı kullanışlı oluyor mu?bende almaya düşünüyorum da veya depoya pasta cila atmam gerek kılcal çizikler mevcut birde kullandığın cile plastik aksamlar da nasıl sonuç verdi markası ne
Bu saatten sonra en azından benim için zorCbf 150 ile toplamda 40 bin km nin üzerinde yol yaptım. Bu segmentte başka bi motor benim için çok zor. Ama yeni başlıyacak olan arkadaşların kanına girebilirsin sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
Selam Fatih' çim, kullandığım cila 1 sene kadar önce Kocaeli carrefour dan aldığım sıradan bi oto cilası, cizik giderici özelliği yok ama, sadeece kopartayı parlatıyor, dışl etkelnlerden güneş ışınlarından falan koruyucu etkisi var. Böyle bi ürün. Siyah plastik aksamlarda da uyguladığında simsiyah yapıyor parlatıyor. Ayrıca siyah plastik aksamlar için oto lastik parlatıcı spreyler var piyasada, plastik aksamlara sıkıyorum bi kaç dk sonra bi siliyorum. Mesela zincir koruma, arka çamurluk, gösterge panelindeki yan plastik kapaklar çok güzel oluyor. Simsiyah cam gibi parlıyor tüm siyah plastik aksam. Depo kılıfını deponun uzun vadede temiz kalması, fermuarlı bi mont vs giydiğimde çizik almaması gibi depoyu koruması amaçlı aldım. Bazı ark..lar olaya görsel yaklaşıyor, yakıştırıyor veya yakıştırmıyor ama, önemli olan bence işlevi ve koruma özelliği. Önünde de cırtcırtlı bi gözü var. Bozuk para, otoban bileti vs derken çok iş görüyor. Daha önceden hazırlıyorum ve uzun bi süre gişelerde veya ilgili yerde durarak cüzdan veya cep karıştırman gerekmiyor.
şimdi senden kıskandım bende yıkayıp , cila atayım motoruma.. cbf 150 topiğinde paylaşmam ama.. bombalarsınız beni..
ama hepinizi ybr ci yapacağım aklınızda olsun![]()
dün zaten bi arkadaş abi sende cbf mi var dedi korayın elma yanakları kızardı onun ruhu cbf çi zaten işte benden korkuya ybr ye biniyor yoksa ona yapmadığımı bırakmam o kadar çamır attığı motoru alırsa dilimden kurtulamazKoray sen buralarda çok takılıyorsun son zamanlardadikkat et de sen cbf 150 dönme özenipte
![]()
dün zaten bi arkadaş abi sende cbf mi var dedi korayın elma yanakları kızardı onun ruhu cbf çi zaten işte benden korkuya ybr ye biniyor yoksa ona yapmadığımı bırakmam o kadar çamır attığı motoru alırsa dilimden kurtulamaz![]()
isteyen istediğine binsin ben kimseye karışmam ama işte maksat takılmak olsun insan sevdiğine takılır ama koray cbf alamaz onu oyarım burda herkeze yok öyle yok böyle diyecek sonra gidip honda alacak insan içine çıkamaz hale getiririm onu :cherry:Böyle yaparak ona kötülük yaptığını biliyorsun değilmi![]()
Koray sen buralarda çok takılıyorsun son zamanlardadikkat et de sen cbf 150 dönme özenipte
![]()

dün zaten bi arkadaş abi sende cbf mi var dedi korayın elma yanakları kızardı onun ruhu cbf çi zaten işte benden korkuya ybr ye biniyor yoksa ona yapmadığımı bırakmam o kadar çamır attığı motoru alırsa dilimden kurtulamaz![]()
isteyen istediğine binsin ben kimseye karışmam ama işte maksat takılmak olsun insan sevdiğine takılır ama koray cbf alamaz onu oyarım burda herkeze yok öyle yok böyle diyecek sonra gidip honda alacak insan içine çıkamaz hale getiririm onu :cherry:
sat YBR al torku daha iyi.:queen:Arkadaşlar herkese selamlar,zincir olayı,yağlayınca janta savurup kirletiyor,acaba tam kapalı zincir muhafazası takılabilirmi veya takan varmı,bence hem temiz vede daha güzel bir görünüm olur.Diğer sorumda ,5 yıl cup kullandım 2 kişiyle 2 ci vites bayılmadan çıktığım cerrahpaşa yokuşunu , cbf yle hemde daha 1600 kmde 2kişi 2 ci vites kaptırmazsam çıkamıyorum ,ne dersiniz.
sat YBR al torku daha iyi.:queen:
Herkese kazasız keyifli sürüşler.
arkadaşlar titreşimden kastınız motor sarsılacak kadar bir titreşim mi yoksa bahsettiğiniz devir aralığında olan stabil ve basit bir titreşim mi?
eğer 2.si ise bence normal sonuçta kullandığımız makinalar TEK SİLİNDİR li ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın illa ki biraz titreşim olacaktır, bunu abartmamak lazım.
motosiklet bir kere bacaklarımız arasında bir makina, motor vucudunuza en yakın konumda her motorda bir şekilde titreşim hissedersiniz çok takılırsanız buna.
Beyler CBF 150 nin on granaj takımınn fiyatlar nedir? Tek tek yazarsanız bilginiz varsa sevinirim.
Bercesteye giden motorlara soyle hemen hemen hepsi SS bu yuzden beykozdan oraya benım gozum yemedı cbf le açıkçası sonra kavacık kavsağında oylesın bugun gezınırken bı baktım kavsakda bi kaç motorlu durdum yanlarında bı baktım kımlerı goreyım Cihan 98 hpve bikaç arkadaş işim olmasaydı onlara takılacaktım ama onlara katılamadım..
Artık havalar ısınmaya baslayınca hemen hemen hiç bir geziyi kaçırmam Allahın izniyle..