Dostlar affınıza sığınarak bişey farkettim.Ben motorumun hava filtresinin nerde olduğunu ve nasıl temizleyeceğimi/değiştireceğimi bilmiyorum..Bi yardım bu cahile 
Seleyi aç depoya en yakın yerde hava girişi göreceksin.Orada dört tane yıldız vida var.Onları söktükten sonra küçük plastik birbirne geçmiş zımbırtı var onu da çıkarttıtan sonra kucala işte oraları ben de iki aydır motorumdan uzağım milimi milimine hatırlamıyom o yüzden kusura bakma söze biliyomuş gibi girdim ama çıkamadım birazdan babalar sana sağlam bişeyler yazarlar .)Dostlar affınıza sığınarak bişey farkettim.Ben motorumun hava filtresinin nerde olduğunu ve nasıl temizleyeceğimi/değiştireceğimi bilmiyorum..Bi yardım bu cahile![]()
Yalnız ben hiç bi zaman o hava filtresini temizleyemedim.Kompresör olmadan imkansız gibi bişey.Çok sert yapmışlar yahu.Çıkardığım zaman yüzüne bakıp geri takıyorumEyvallah ibrahim.Tahmin ettiğim yerde sanırım.![]()
arkadaşlar,
uzun cam almayı düşünüyorum da. rica etsem uzun cama sahip olan birisi motor üzerinde resim çektirip paylaşabilir mi?
hem genel görünümü merak ediyorum, hem de uzun cam rüzgarı kaska atıyor çok konforsuz deniliyor. halbuki benim boyum 1,74, kısa cam zaten rüzgarı kaskıma atıyor.
bu nedenle acil fotoğraf rica ediyorum.
Motorun ısındıça rahatladığını fark ettin mi? Ben de uzun yol yaptığım da böyle hissetmiştim acaba psikolojik mi diye düşünüyorum..
çok büyük cesaret tebrik ederim bende birgün kafayı kırıp memlekete gidebilirim nedir o kronikler karşılaştığınız sorunlar anlatırmısınız.
teşekkürler ama benim merak ettiğim sürücü üzerindeyken cam baş hizasının neresine geliyor. yani sürücülü resim olursa çok iyi olur.
buna göre kendi camım ile kıyaslama yapabilirim. şu anda rüzgar kaskına vuruyorsa daha önce nereye vuruyordu?
yan çantaların için yan demirleri alırsan hem kumaş çanta ile çok güzel oluyor, hem de çantanın kuyruğun boyasını törpülemesine engel oluyor. demir düşünmüyorsan çantanın ve kuşakların temas ettiği yerlere folyo çekmen çok fayda sağlar.