havaların bu durumu artık bende sinir stres yapıyor ha yadı ha yağcak yağmur diye bekliyorum beylikdüzünde oturuyorum 10-12 gündür güneş görmedim hep kapalı hava mevsim normallerin altında seyrediyoruz ve pazartesine kadar yağmurlu gösteriyor şuan için havalar biraz toparlansada biz istanbuldakiler en azından bi buluşsak bi yerlerde
kış geri gelmiş hacı durumumuz yaş...
Metehan abi doğru söylüyorsun o BALTAları oraya koyanda aramak lazım sorunu. Bu kadar ilgisiz bir galeri olamaz ya. Böyle elemanlar çalıştırdığını öğrenmesi gerek bence Mehmet KONŞUK'un. Neyse çözüm basit bir daha konşuğa uramıyıcazhele bi motorları alakta
![]()
ama o çalışanlardan biri patronun kızı...ona denk geldiysen belli olmaz kafasına göre takılabilir...
illede resim diyen arkadaşlara bir kaç resim. yolda veya olmadık yerde resim çekmek etraftaki bakışlar yüzünden abesime gidiyor evin önünden resimler.
bu rodaj böyle dolmaz 1 haftada bu kadar km.
yakıyor valla gri...acaba bu stikırları çıkarsanız görüntü nasıl olur...
seninkide cayır cayır yakıyor hacı...
CBF 150 neredeyse karaborsaya düşecek gibi görünüyor. Ben siparişimi verdim. Fakat yana yakıla bekleyenlerden değilim. Sözleşmede belirtilen Nisan teslimi gerçekleşmezse kaporamı alıp CBF 150 den vazgeçmeyi düşünüyorum. İyi bir motor. Fakat öyle uğruna sürüm sürüm sürünülecek bir hali yok.
reis yana yakıla beklemeyip napıcan ki...
SORU(N):
Arkadaşlar benim motorda (470 km deyim-ayrıca daha yedeğe de geçmedi)
vallahi şaşırıyorum...güneş enerjisiyle çalışıyor galiba...
Haziran sırasına girmek için hemen gidip bi bayiye sıraya girmek gerekli o zaman anladıgım kadarıyla. Yahu koskoca Honda ne bileyim arabaların ÖTV indiriminde avrupada satılamayan araçları almıslar Türkiyede satmışlardı firmalar Honda da diğer ülkelerin kotalarından alsın da biraz fazla motor getirsinler su yaz başında zaten bence Haziran postasından sonra talep azalır ama bakalım hayırlısı bende fiyat araştırmasına başliim bari. :flower:
yaz sonu gelirbayilerde cbf 150 stoklanır bu seferde alan olmaz...benim memleketimin işi hep böyledir...birşey ortalıkda yoksa talep patlar...
slm arkadaşlar Mete Han abi abolgi ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
bişi yapmadık hacı...:rendeer:
![]()
Geldik çay molası vereceğim yere. Burada her Pazar tost –çay yaparız 2. turdan sonra. Göl seviyesi yükselmiş . şimdi balık ekmek üstünede güzel bir çay zamanı. Resim yok canı çeken olur, şişen olur falan iş almayalım başımıza. Yoksa tabak tabak küfte de koyabilirdim buraya ( Metehandroooooooooooo bu taş sana)
[By abolgi
hay maşallah kırk yıllık motorcu olmuşun abicim...helal olsun...güzel kareler ama Orta Anadolu tabiat açısından pek zengin değil...yani takla da atsan göreceğimiz şeyler malum...
fotoğraf hususunda 1 vitese alıp hareketli moda alıp çekebilirsan ya da sana en iyisi aparat lazım...aparatı takarsan zaten 15 saniyede bir denklanşöre basarsın...
Metehan abi,şu orjinal gidonu'da bi sordurabilseydin keşke çin'e giden arkadaşına... devirsaati ve angelxenon'u zaten türkiyede de kolaylıkla temin edebiliyoruz artık.ama malesef orj. gidon olayına kimse bi el atmadı yada atamadı.2011model geldi dedik o değişti şu değişti dedik ama yine o dandik su borusu gibi gidonlar aynı kaldı... gelde sitem etme. abi şu çin'e giden arkadaşına bi baskı yapsanda gidon olayını çözse nasıl olursevgiler.
valla dşünemedim hacı aklıma dahi gelmedi...ama bir daha ki gidişinde rica ederiz...
ya yemşim servis yetkilsni,
saçmalık onun dediği. yağdan dolayı niye bi sıkntı olcakmış allah alla aynı marka ve numaradaki yağı kullandıktan sonra hiçbişey olmaz, [/SIZE][/COLOR][/SIZE]
hacı foruma gireli 5 gün oldu ama 40 yıllık üye gibi ahkam kesiyorsun...unutma herkesin bildiği kendine...bu şekilde bilgi akışı olmaz...bildiğin birşey varsa bunu daha düzgün yazabilirsin...hitap şeklini beğenmiyorum...kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun ufukgy aklıbaşında biri başkasına (mesela bana) bu tarz yazarsın ters tepki alırsın...meramını daha nazik bir şekilde anlatabilirsin...ben senin gibi langır lungur yazamadım henüz şu kadar yıl içinde...imlanda bozuk...uzun yazdıktan sonra klavye boşluğu ver ki ne yazdığını okuyalım anlayalım...sırf mesaj kalabalığı görüyorum çoğu mesajında...yahu bir aralık tuşuna bas anlayalım gözler bozuluyor...