Uzun bir süre sonra tekrar merhaba Arkadaşlar, sizleri takip etsemde motosikletimin olmaması ve son zamanlarda yaşadığım bazı problemlerden ötürü tadımın yerinde olmamasından dolayı aktif bi şekilde yazamadım. Eski arkdaşlar bilirler. 2009 model cbf 150 motosikletim vardı. 25 bin km kullanıp kardeşime sattım, yabancıya gitmedi yine elimizin altında ve halen Allaha şükür cam gibi 40 bin km de ve hiç yağ eksiltmiyor.
Asıl güzel haber,Pendik Güngör motora kaporamı bıraktım ve 2011 model cbf 150 aldım

Çok ta sıkı bir pazarlık yapmadığım halde Peşin alacağım dedim ve 3600 tl ye bıraktılar. Plakayı kendi muhitimde çıkartacağım bununda 200-250 tl civarı tutabileceğini söylediler. Nisan ayı içinde teslim alacağım. Kırmızıdan vazgeçemediğimden tekrar kırmızı aldım. Yeni renk gümüş gri bi ara aklımı karıştırdı ama temiz tutması zor olur diye düşünerek kırmızı ya yöneldim. Siyah renginde, trafikte gece veya gündüz güvenliğimiz açısından kırmızıya göre fark edilebilirliği daha düşük olduğundan eledim.
Motosikleti teslim alırken serviste, duro lastikleri çıkarttırıp michalen taktıracağım, 160 tl dediler ve bence gayet uygun bir fiyat. Çıkan duro lastikleri servis geri almıyor. Durolara hiç talep yokmuş. 2007 yılında bi parti duro getirtmişler ve halen satamamışlar, satıcının dediği bu. Bu yüzden bu lastikleri kendi muhitimde cbf 150 si olan zaten yağmurda falan pek gezmeyen ve lastikleri eskimeye başlayan bi dosta vereceğim.
Orjinal zinciri daha kaliteli ve sıklıkla esneme problemi yaşatmayacak başka bir oringli zincirle değiştireceğim. 60 tl
Benzin deposu ile karbratör arasında benzin filtresi yok biliyorsunuz, yani pis benzin direk karbratörde. Neden böyle olsun değil mi. Servisten çıkmadan dışarıdan herhangi bi oto parçacıdan almış olduğum brodway spring falan bi benzin filtresini taktıracağım. Kardeşimin motorda broadway benzin filtresi var. Çekişte, gidişte gaz yemede hiç bir olumsuzluk yok.
46 lt kappa çanta. (33 kappaya kask+mont+dizlikleri sığdırmaya çalışırken neler çektiğimi bir ben bilirim birde Allah. Ayrıca iki kask sığmaması .Artçılı yolculuklarda kaskın birinin sele altı kask asma kısmana konulmasının gerekmesi. Eve yapmış olduğum toplu bir market alışverini zaman zaman bir seferde taşıyamıyor olmam vb

46 tl kappayada 300 tl dediler.
Motor ve grenaj koruma demiri.
Uzun ön rüzgarlık
Henüz karar verebilmiş değilim ama depo kılıfı veya tank ped. İkisinden biri. Eğer tank ped alırsam depo üstü çanta da düşünüyorum.
İşte böyle arkadaşlar. Motorumu teslim aldığımda fotoğraflarını ve 2009 eski kasa ile arasındaki tüm farkları açıkça yazacağım.
Herkeze tekrar selam. Meto, özelliklede sana.