yardımın için çok teşekkür ederim. Bir ara biraz uğraşmıştım elektronikle işte aklımızda ne kaldıysa. Sormasak mazallah benim aklıma gelmezdi ac mi dc mi diye basardım ledi, sonra yanar giderdi. Bir ara fırsat bulursam uğraşacağım. Bu ara bilgisayarlarla başım dertte biri düzeliyor diğeri arıza yapıyor. Şimdi yine anakart değiştirip sistem kurdum kafa kazan oldu ::stretche
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar bugün düm düz yolumda giderken sağ tarafta duran taksinin U dönüşü yapması sonucu kaza yaptım..Motorun domino's'a ait Kymco markalı cup olması nedeniyle kazık fren yapınca kayıp sağa yattı ve bende sürüklenerek taksinin arka lastiğine çarparak durabildim..
Kaza sonrası 40 dk kadar ambulans bekledim yerde..Sonrasında filmler vs çekildi..
eldiven ve bellik dışında korumalarımın olması sayesinde çok büyük hasarlar alabiliceğim kazadan sadece belimdeki ve bileğimdeki incinme,elimde ve kaba etimde asfalta sürtünme sonucu yanıklar var..
Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun..
Saygılar:rendeer:
Geçmiş olsun, seni ÇOK İYİ ANLIYORUM. Maalesef çoğu araç sürücüsü aynalarına bakmaz, sinyal vermez, olmadık yerde u dönüşü yapmaya çalışır.:farao:
40 dk. ambülans bekleme olayı ise ayrı bir hikaye :farao:
abicim ledler alternatif akım yüzünden diil, biz 12 volta göre ayarlayıp 14.4 lere maruz kaldığından bozuluyor. yoksa motor çalışmaz durumda ıken ac i dalgay ı kim kaybetmişte ledler bulsun![]()
Buna katılmıyorum.
Çok teşekkür ederim abi..
Teşekkür ederim..Tr de ne yaparsak yapalım,durum bu..Geçirdiğim kazalardan donra hep ucuz yırttım dedim..Şimdi ise bi dahakinde bu kadar şanslı olabilicekmiyim diyorum..Çünkü istediğimiz kadar dikkat edelim yavaş gidelim olan yine bize
r:
Motosiklet kullanmak aynı anda zevk almak için ya gelişmiş bir avrupa kentinde, ya pistlerde ya da dağ başında sürmek gerekiyor. Yoksa trafik kurallarının bu kadar ihlal edildiği bir ülkede motosiklet kullanmak demek ben ölmek istiyorum demek, ya da kafadan birkaç tahtanın eksikliğine delalet eder.:queen:
Çok direndim motosikletin de bu ülkede araç olarak kullanılabileceiğine ama maalesef.
Meretten de kopamıyoruz, canımız çekiyor. En makul olanları bence yukarıda saydıklarım yoksa trafikde bize yer YOK.
slm arkadaşlar benim cbf nin 1000 km bakımı için manisaya gittim, (ordu aş.)sorumlu elemanı yıllık izne göndermişler,dolayısıyla benim bakım vs yağ değişimi olmadı,kendim değiştirdim,castrol 4T-20*40.:silent: ordu a.ş. deki honda satış elemanı 900gr koy dedi,kullanma kılavuzun da 1kg,doğrusu ne?:silent:aydınlatırsanız sevirim tşkler![]()
Aydoğanx adlı arkadaşımıza katılıyorum. Dediği gibi yap istersen. Bu ara kullanma klavuzunu vaktin varsa oku, çok güzel bilgiler var motosikletimizle ilgili.
takas düşünen arkadas olursa
:rendeer:http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3-serisi-bedava-bmw-istiyenler-34947204/detay
Hayırlı satışlar olsun.