ya benmi çok becerikliyim yoksa o zaman şansıma mı oldu 20 dakka sürmedi cup motoruma şerit çektim ve 2 yıl oldu sapasağlam sıkıldım hatta yeşil renkten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------
işte çektiğim şerit laptopun şarjı bozuk onda şerit çekerken resimler var onlarıda atardım ama bu var elimde şuanbu iki sene sonraki hali
![]()
Çindeki devir göstergeli CBF150'lerde "ekonomi" modu var gösterge panelinde.
Benim az önce belirttiğim "maksimum tork verilen devirde, en az yakıt" söylemine ters bir durum var.
![]()
Herkeze günaydın yeni kalktım gözümün capağı ile pc actım foruma bakıyorum len ne bicim şey bu cekirdek gibi :mrgreen: ama o bile bitiyor ne edecez biz bu düşünce ile :rendeer:
jr. bir depoyu hep devirli kulllandım 4. viteste bagırta bagırta 80 ne kadar cıkıp 5. vitese attım 351 km de yedge düştüm şimdide 20km de 2. 30km da 3. 40km de 4. vites ve 60km üzeri 5. vitese geciyorum ( bu değerleri bana Metehan vermişti fi tarihinde ) bakalım yakıt tüketimi ne olcak.
Birde allahtan metehan link vermişsin ha, üstün zekemı kullanıp ayrıntıları öğrendim gezi için :queen: Tamam ağalar bence gelcem Yuvacık gezisine gidek görek bakalım nasil olcak ama ilk toplu sürüşüm ve uzun yol tecrubem olcak
Levent BP de kimler olcak burdan? Ben bu gün bir KGS edinim Birde şu levent BP ye nasil gidilir öğrenim.
Ya bu arada bizim dış cepheyi yapıyorlar kafamın icine edildi resmen... Keske kullak tıkacı alaydım. işe yarardı şimdi.![]()
İnşallah Metehan hocam müsait bir zaman olursa tabiki.
P
dün motoru aldıkdan sonra ilk defa bakımını yaptırdım lastikleri değiştim prelli marka çok fark ediyor insana ayrı bir güven veriyor o yumuşaklığı hissedebiliyorum ayrıca 2. vitese bazen zor geçiyordu o da yağdan dolayıymış şimdi çok rahat tıkır tıkır geçiyor sesi falan çok değişti birde motoru satan arkadaş hava ayarını çok açmış usta dediki bu motor da ısınma oluyormuydu bende evet aynı hızla giderken çin motorları benden daha az ısınıyordu hava ayarını da yapmış çok rahat çalışıyor dün a2 ehliyetimi de aldım şimdi motor gözümün içine bakıyor hadi uçur beni diye.. dün birde depoyu fulledim 41 tl tuttu yedekteydi biraz km de yapmıştım normalmi pompacı tamm ağğzına kadar fulledi.. bu arada lastikler 2009 üretimi
hadi hayırlı olsun şimdi sorunsuz bi hale gelmişsin
ya dün bende depoyu fulledim 45 tl tuttu:silent:dedim sanki tır deposubiraz yedekten kullanmıştım 11 küsür litre benzin aldı heralde ama fiyatlar artıyo valla neyse artık 1 ay benzinciye gitmem...uzun bi geziye gitmezsem tabi:mrgreen:
jr. ile görüştüm ve bu şekilde yapacağız inş. şimdi birazcık daha kendi hesaplarımı yapayım ona göre gidip konuşacağım ve sıfır alacağımheyecan bastı yaaaa...
metehan hocam gel seni gufteciye götürelim gel. bu haftasonu gezi var ama ben katılamıyorum.
lastikleri 110 aldım 50 ön 60 arka taktırmaya para vermedim usta babamın arkadşı zaten malzemeleride ustanın oğlu istanbuldan yolldı geliş fiyatından normalde ön 60 arka 70 miş
arkadaşlar merhaba lastik ile ilgili bir çok muhabbet dönüyor forumda;
ben de pirelli mt 65 taktırdım 2 hafta önce ve geçen hafta kapalı alan eğitimine katıldım... lastiklerden kesinlikle çok memnunum; eğitimde 50 km/s ile giderken ani kontralar, yön değişimleri, ani frenlemeler, slolom vs... çalıştık ve bütün bunları yaparken beni en ufak bir tedirginliğe sokmadı, yol tutuşunda da herhangi bir problem yok.. hiç kayma, yolu bırakma yapmadı; önerim ırc vs... gibi servislerin önerdiği markalardansa pirelli tavsiye ederim hiç yoktan adı var ve deneyimim olumlu yönde...
reklam gibi oldu ama lastikçi değilimsadece memnun kaldım
2004 modelini abim kullanıyor. Sağlam araba yakıtı az ama bi süre sonra bi yerlerinden ses gelmeye başlıo. Sesleri fazla kafasına takmasın derim ben. Yakıtı çok az İst. samsun 880 km 100 tl ye geldi abim . 90km hızı geçmeden. Bide bir dezavantajı araba küçük olduğu için motor sesi biraz içeri çok gelio. 206+ sanırsam alacağı güzel seçim :cat: Abime sorarım başka sorunu varmı bilgilendiririm allaha emanet olun :rendeer:
Cbf ciler yakıt tasarruf moduna girmiş ne iş.Şimdi aynayı izliyorum veneuzuellada bir depoyu fullemek 1 tl imiş ben bavulu hazırlıyorum :cherry:
Cbf ciler yakıt tasarruf moduna girmiş ne iş.Şimdi aynayı izliyorum veneuzuellada bir depoyu fullemek 1 tl imiş ben bavulu hazırlıyorum :cherry:
mücahit resimdeki yer sütlücemi?
zaten zengin adamlar iiyice kısa kısa zengin oluyobizde kıstıkca kısıyoruz
evet aynayı bende isliyorum abi yok böle bişey ya 1 tl arabaların deposu fulleniyor bizim motorları düşünemiyorum orda olsam kesin 1200 cc bmw alırım:mrgreen:valla tam gezi yapılcak ülke motorumu kapatmam gece bile çalışır hiç durmam hiç:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
evet orası tam sütlüce cbf geldi cupu oraya garaja koydumarkadaşın garajında kuzu kuzu yatıyor:mrgreen:
arkadaşlar yazdım ama tekrar yazıyım venezuellada arabaların deposunu fullemek 1 tl:mrgreen:motorlardan para almıyolar:queen:
son durum nedir kardeşim...yapabileceğim bir şey var mı...Söylemesi ayıptır Honda Türkiye Genel Müdürü Enver Dodanlının öz yeğeni kankamdır...her türlü ayarı veriririm itinayla...:rendeer:
..![]()
Arkadaşlar, para biriktirme işini beceremiyorumr: , taksitli almak istiyorum. Sizce nasıl olur ? Bir an önce almak istiyorum artık, çok bunaldım çoookk :farao:
murat hayırlısı olsun gönlünde biryerde cruiser varmış demek ki. performans ve rahatlık açısından kıyaslar mısın? beygir tork kaçtı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
mert abi geçen yibanın önündeki sen miydin ya? motorcu arkadaşın tekiyle muhabbet ediyordun. çanta takıyordu adam. biz de tam 1 metre arkanda giyinip motorları çalıştırıp gittik. serdar söyledi sonra serdarmert nikli arkadaştı diye.