evet kısa oldu galiba, :cherry: ama neden sorusunun cevabını özellikle bu forumda bulabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse;
1- Kalite (Honda standartları yüksektir, motora oturduğunuz an hissedersiniz)
2- Fiyat (hem uygundur, hem de ikinci eli nispeten daha az düşer)
3- Yedek parça (hani derler ya şahin-doğanın yedek parçasını bakkaldan alırsın diye, CBF150 de bu hesap işte)
4- Performans (ben sıkıntı çekmedim, gayet iyi)
5- Yakıt (inanılmaz, 2 lt/100 km civarı yakıyor)
6- Dayanıklılık (çok sağlam, kurye arkadaşlar daha iyi bilir, 10 binlerce km sorunsuz binilir, hatta çok daha fazla)
7- Görünüş (CBF150, kendi klasmanında en iri ve şık motordur, bu konuda tartışmaya girmem bile, 250'lik çok motordan büyük ve heybetlidir.)
8- Rahat kullanım (çok ama çok rahat, neredeyse 5 katı fiyatındaki DL650 kadar)
9- Japon kalitesi (her ne kadar çin de üretilse de HONDA kalitesi ile üretiliyor. Çin malları ile kıyaslanması hata olur, zaten iki motoru yanyana koyun, 5 metreden anlarsınız farklarını)
10- bunları daha da arttırabiliriz
İki kişi yurtdışı ve yurtiçi mesafeler gidebilmek için CBF 150 mi sattım, ama bugün sorsanız satmazdım, koyardım garaja, şehir içinde binerdim.
Belli de olmaz, bakarsınız ikinci el bir tane alırım...
Kısaca CBF 150, her açıdan ve özellikle FAYDA/FİYAT oranı açısından çok ama çok iyi bir motosiklet. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bilmem, biraz daha anlatabildimmi? :cat::cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------
bravo :cat::cat::cat:, hakkaten nedeni bu olabilir, bana da olmuştu, ama vites değişimlerinde problem olmamıştı, 5 e kadar atabilmiştim ama gitmiyordu meret

r:

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------
Servis kayıtlarını nerden buluyon, bence se hakkaten artık HONDA da çalışmaya başla, zaten neden bu iş,i yapmıyorsun anlamıyorum, yok mu ANES de filan satış ta birilerini arayan?
Eğer Honda bayisi olsam, seni kesin işe alırdım... :cat: