ekip ya, benim daha 1200 kmde benzin musluğunun göbeğinde bulunan vida düştü. vida türkiyeye gelmiyormuş :mrgreen: komediye bakın. plastik musluk, grenajın içinde boşta sallanıyor. grenaj tutuyor düşmesin diye. başına böyle birşey gelen var mı?
Aynı olay dayı oğlunun cbf in başına 4000-5000 li km lerde iken gelmişti. Ama yerine vida uydurmak hayli kolay, zaten vida düşünce benzin musluğu boşta kalıyor ve zangırdamaya başlıyor, vidanın düştüğünü anlıyorsunuz. Bu arada benzin musluğu vida düştüğü zaman arada grenajların arasından düşmüyor. Böyle bi endişeniz olmasın. Sadece düşen vida yerine vida takanekadar benzin musluğu sürüş anında ses yapar. Hepsi bu. Bu arada bazı cbf lerin benzin musluğu vidalarıda o kadar sıkı takılmış ki fabrikasyon, mesela benimki 1000 li km lerde benzin musluğu arızası (benzin musluğu kapalı iken benzini kesmiyordu) nedeniyle musluk garantiden değişmişti. O zaman servis o sözkonusu bazı cbf lerde düşen musluk vidasını zor çıkarmıştı. Ara sıra yıldız tornavidayla bi yoklayın, gevşeme eğilimi varsa sıkarsınız.
Bu arada motorumu biraz önce aldım, 4lü flaşör taktırdım. Gayet güzel oldu, açma kapama anahtarıda sinyallerle beraber turuncu yanıp sönüyor. Bide anahtarı açtıktan 0,5 sn sonra falan devreye giriyor. Oda olaya ayrı bi hava katmış diyebilirim

[img=http://img79.imageshack.us/img79/6623/s4010005.jpg]
Bu arada pek okunmuyor ama 16887 km deyim. 2 haftada 1000 km yaptım. Kurye gibi geziyorum vesselam
Son düzenleme: