sevislerin koyduğu yağlara asla güvenmeyin her zaman kaliteli bir yağ koyun sonra benimki gibi terletmesin motor resmen 20/50 yle can çekilşiyormuş geç farkına vardım kaliteli bir yağ koyun arkadaşlar benden sölemesi......
bulunduğunuz bölge şartlarına göre ayarlayın ben bodrumda oturuyorum kışın castrol 10/40 power yazında 15/50 motul.
mümkünse yağınızı yanınızda götürün ve ısrar edin ben bunu istiyorum sizin ne koydugunuz önemli değil deyin ısrarla:cat:
terleme olayı aynen şu oluyor benimki yağ atmaya giriyordu gerçi ama olay aynen şu....
benim motorumda olan....mevsim yazdı şehir içi sürekli kullanım uzun yol vs sonuç bu....
Fotolar çok güzel oldu saol. bu duruma düşmemek için 15w/50 yazın kullanılabilir değilmi. Buraları yani Kocaeli-İst.. vs Bodrum kadar sıcak olmasa bile 3-5 derece fark vardır en fazla. Sence biz burada 15w50 kullanabilirmiyiz ?
15/50 motul yaz ayları için çok iyi bir tercih kışında 10/40 castrol power olabilir...
köyden b,r arkadaş YBR sini sattı CBF arıyoruz ama sen cok istiyon abi. 2700-2800 e var Km si biraz daha fazla ama sorun olmaz... Ben yinede ilanını arkadaşa öneriyorum
vallaha kardeş siz taa mersinden çıkıp gelecekseniz almaya bende biraz indirim yaparım tabikibu ara çok arayan oluyor,fazla sürmeyecek sanırım satılması,gerçi acelem de yok ama ihtiyaç fazlası duruma düştüğünden satmak istiyorum
15/50 motul yaz ayları için çok iyi bir tercih kışında 10/40 castrol power olabilir...
Motoru aldıgımdan bu yana castrol 10/50 recing kullanıyorum. :cat::cat::cat:
özellikle motul denen yağ çok övülüyor 15/50 ben burada bulamadım ama castrolünkide iyidir....
Evet castrol gayet iyi zaten servis de Castrol öneriyor. Ayrıca ben 2000 de bir yag degişimi yapmıyorum. Sadece 4000 peryodik bekımlarda yag degişimi oluyor.
Bu dediğiniz 15/50 castrolün litresi kaç para??10/50 gözüküyor sadece bu yağ..
2000 de bir yagı değiştirmessek ne olur ki zararlımı??
arkadaşlar cbf 150 motorumda oluşan birtakım hasarlar sonucu (piston yamukluğu egzantrik dişlisi vs.)baya ciddi yani ...neyse hasarlar sonucu motorumu servis garantiye soktu ve yazılan raporlar sonucunda fabrikaya mail atıldı ve onay bekleniyor+ben kuryelik yapıyorum 3 5 gün daha motorum yapılmazsa işimden olucam kriz ortamınıda göz önüne alırsak bilinmez bi boşluğa düşücem her yerden araştırdım belki fabrikadan bir yetkiliyle görüşürsem yardımcı olabilirler alt tarafı bi onay maili bekliyorum bilen varsa tel numarasını yardımcı olun lütfen
dostum saol ama verdiğin tel numarasında bir hane eksik
HONDA TÜRKİYE A.Ş. Fabrika/Factory: Yedipınarlar Mevkii Şekerpınar Köyü 41480 GEBZE/KOCAELİTelefon/Telephone : 0 262 658 83 83Telefax : 0 262 658 84 17 Web Adresi/Web Adress: www.honda.com.tr
arkadaşlar buldum belki sizede lazım olabilir ...inşallah lazım olmaz temennisiyle
arkadaşlar cbf 150 motorumda oluşan birtakım hasarlar sonucu (piston yamukluğu egzantrik dişlisi vs.)baya ciddi yani ...neyse hasarlar sonucu motorumu servis garantiye soktu ve yazılan raporlar sonucunda fabrikaya mail atıldı ve onay bekleniyor+ben kuryelik yapıyorum 3 5 gün daha motorum yapılmazsa işimden olucam kriz ortamınıda göz önüne alırsak bilinmez bi boşluğa düşücem her yerden araştırdım belki fabrikadan bir yetkiliyle görüşürsem yardımcı olabilirler alt tarafı bi onay maili bekliyorum bilen varsa tel numarasını yardımcı olun lütfen