Benim durumum ne olacak ya1000 km lerde sürünüyoruz hala. Tatlı su motorcusu diyorlar. Adımız çıktı 9'a inmez şimdi
Siz beni yazın görün :cat:
öncelikle herkese merhaba hava şartları iyi olursa önümüzdeki hafta sonu motoruma kavusuyorum motor 5900 kmde yani 6 bin bakımına girmemiş bende bir yağ değiştirmeyi düşünüyorum 15-40 yağ alıp kendim değiştirecem başka yapmam gereken birşey varmı. ilk vitesli motorum olacak daha önceden arkadaşlarım vitesli motorlarını kullandım. Biraz tecrübem var 5.900 km gelene kadar 2 bin km de yağ değişmiş birde zincir değişmiş bunun haricinde sanırsam birşey yapılmamıs . cvplarınızı bekliyorum
Km sardirilacagini sanmiyorum eski zincir kaliteli olmadigindan yan ayaklik takarken dgstirmis 2007 model siyah 2700
öncelikle herkese merhaba hava şartları iyi olursa önümüzdeki hafta sonu motoruma kavusuyorum motor 5900 kmde yani 6 bin bakımına girmemiş bende bir yağ değiştirmeyi düşünüyorum 15-40 yağ alıp kendim değiştirecem başka yapmam gereken birşey varmı. ilk vitesli motorum olacak daha önceden arkadaşlarım vitesli motorlarını kullandım. Biraz tecrübem var 5.900 km gelene kadar 2 bin km de yağ değişmiş birde zincir değişmiş bunun haricinde sanırsam birşey yapılmamıs . cvplarınızı bekliyorum
4 bnde sadece yag degismis mtorun
4 bnde sadece yag dgsmis alinca gereken bkimlari yaptiririm burda honda servisi yok ama baska bir ustaya gosteririm
yağını burda değiştirmeyi düşünüyorum ama motor burgazda 80 km kadar eski yağla yol yapıcak bunun motora zararı olurmu motor 3-4 aydır yatıyor birde. motoru alınca ordamı değiştirsem
motorun resmide
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/56255-cbf-almaya-gidiyorum-3.html
linkte mevcut
hangisi daha iyi uzun yolda ybr 125 diyorlar