dikkatinizi çekti mi direksiyonu da ss direksiyon? Ne iş? :farao: 3. sınıf ülke muamelesi ile karşı karşıyayız...
:salut::salut:
Gerçekden bende hıc hoşnut değilim bundan yurtdısındakı modellerıne bakın bıde hondanın :farao::farao::farao::farao::farao:
aslında yapılacak tek şey var. çevir marşı bas yunanistana yap modifiyeni dön geri...:queen::queen::queen:
sizce ybr mi yoksa cbf mi? ne dersiniz? tek bir cevap+1 cümle
le nedeni amasayfalarca sürmesin
![]()
Bence cbf ybr hem eskıye dondu hem fıyatı cok pahalı oldu bide 25 cc var aralarında![]()
ve eskiden enduroydu, şimdi COMMUTER oldu diye düşünüyorum. ve gözlemlerime göre biraz daha küçüldü boyutları. malzeme kalitesi düştü. BENCE.
beyler bu devir göstergesini pek takmayın yaklaşık 15000 km kullandım bu motoru 1 gün bile ihtiyacım olmadı....
bunlar maliyet düşürelim diye böyle yapıyorlar....
Ya honda şu cbf'in , araçların full+ full modellerinde olduğu gibi şu şekilde getirtse , gidon şahane ya![]()
Gösterge panelleri bu sekiilde gercekten cok güzel olmuş. CBF 150 nin önümüzdeki yıllarda cok daha güzel modellerinin cıkacagı nın bir göstergesi...
Arkadaşlar bu arada söyleyeyim. Michelin Lastik alıyorum ön ve arkaya , buz motor'dan . 180 ytl ikisi.
Gelince yorumlarımı ve resimleri eklerim.
Bu arada devir saati ile ilgili konuştuğum kişi ortaya çıkmadı o günden sonra. Kimse kendi kendine atıp tutuyor bu demesin bana