Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bizim CBF150 Kitapçığında da yazıyormuş şimdi baktım. Sayfa 53 park etme bölümünde. Gidonu tamamen sola çevirin diye açıkça belirtilmiş.

http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf

Ayrıca sayfa 36 gidon bölümünde sağ tarafa kilitlemenin sözü bile edilmemiş. Hep sola çevirin, sola kilitleyin deniliyor.

Hangi motorumdaydı tam hatırlamıyorum.Bilen varsa hatırlatsın.Didon hem sağa hemde sola kilitleniyordu.Sanırım CBR250 idi.Bunu şunun için hatırlatıyorum.Şu an 2 inci CBF ime biniyorum hiç merak edipte bakmadım gidon iki yönede kilitleniyormu.Katalogta sola çevirin sola kilitleyin diye yazıyorsa galiba tek yön kilit var.Deneyenler varsa paylaşırsa memnun oluruz.

artı honda bayisinde yaptım. bereçte kalıyo gaziosmanpaşa tarafında.

almadılar değilde ben orada durma gereği duymadım. siz motoru bakıma soktuğunuzda yanında mı duruyosunuz? ben anahtarı verdim eve geldim aradılar 1 saat sonra gel al diye 2 saat sonra filan gittim aldım.
Ben genelde yanında duruyorum servis olarak d&b honda yaptırıyorum yanın da ol bence şöyle birşey geldi başıma ipone 15/50 yağ koyulsun dedim servis kağıtınada yazdı bakımı yapan bakmamış 10/40 koymuş o sırada muhabbet ediyorduk motoru bakıma aldıklarını farketmedim yağı deyiştirmişler sordum yanlış yağ koymuşsun dedim baktı sevis kağıdına boşaltı istediğimi koydular sıkıntı olmadı bence yanında ol aklın kalmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Pirelli kullanan varmı demiştim daha önceki sayfalar kimse kullanmıyormu:) lastiği deyiştireceğim dişli konusunda da kararsızsım 42 taktırsam uzun yol için tavsiye edermisiniz

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında aylardır arayışlarım sonucu sadece 4-5km uzağımda kartal merkezde toprakyol shellde buldum ve adamların dediği istanbulda sadece bu benzinlikte kaldı artık oda biz kırklarelinden getirtiyoruz dedi litresi 4-5 lira arası birşey ama bu gün denedim mazottan daha çabuk çözüyor yağı :)

bu gün motoru yıkadım valla tekrar aşık oldum temiz görünce :) inşallah yarın fotoğraf çekip sahibindene koyuyorum satışı hayırlısı diyip :)

ama forumdan birisine gitsin istiyorum açıkçası

arkadaşlar cbf tayfası olarak bi haftasonu hep beraber bi iftar yapalım mı ? ne dersiniz kimler gelir? benim bu haftasonu sınavım var ancak sonraki her gün olur dönüşleri bekliyorum

Ben genelde yanında duruyorum servis olarak d&b honda yaptırıyorum yanın da ol bence şöyle birşey geldi başıma ipone 15/50 yağ koyulsun dedim servis kağıtınada yazdı bakımı yapan bakmamış 10/40 koymuş o sırada muhabbet ediyorduk motoru bakıma aldıklarını farketmedim yağı deyiştirmişler sordum yanlış yağ koymuşsun dedim baktı sevis kağıdına boşaltı istediğimi koydular sıkıntı olmadı bence yanında ol aklın kalmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Pirelli kullanan varmı demiştim daha önceki sayfalar kimse kullanmıyormu:) lastiği deyiştireceğim dişli konusunda da kararsızsım 42 taktırsam uzun yol için tavsiye edermisiniz

veysel abi pirelliyi ben tavsiye ederim dura traction modeli var oldukça uzun km gidiyor ve yol tutuşuda çok iyi (michelin kadar olmaz ama kaymazda abuk subuk) eski kasaların hepsi 42 bence takmanda bir sıkıntı olmaz deneyenler cevap verecektir

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında aylardır arayışlarım sonucu sadece 4-5km uzağımda kartal merkezde toprakyol shellde buldum ve adamların dediği istanbulda sadece bu benzinlikte kaldı artık oda biz kırklarelinden getirtiyoruz dedi litresi 4-5 lira arası birşey ama bu gün denedim mazottan daha çabuk çözüyor yağı :)

bu gün motoru yıkadım valla tekrar aşık oldum temiz görünce :) inşallah yarın fotoğraf çekip sahibindene koyuyorum satışı hayırlısı diyip :)

arkadaşlar cbf tayfası olarak bi haftasonu hep beraber bi iftar yapalım mı ? ne dersiniz kimler gelir? benim bu haftasonu sınavım var ancak sonraki her gün olur dönüşleri bekliyorum

Özelden mesaj yaz bana, motoruna müşteri buldum.(Resim ve gerekli bilgileri yaz.)

2008 MODEL 2009 ÇIKIŞLI

Honda CBF150 43 binde 2 hafta önce motoru almadan bir kaç motorcuya baktırdım hepsi çok iyi dedi

Yağını ve plastik olan aynalarını demir olanlarla daha dün değiştirdim

Yeni yıkandı otoparkta tertemiz durumda yeni sahibini bekliyor motor

Ayrıca motora bakan usta 3.500TL ye satarsın dedi ben acil borç durumu var o yüzden fiyatı düşürdüm

Arkadaşlar Pazarlık payı vardır...

Foruma özel bir indirim yapabilirim...

Nakit alıcak olan varsa kaçırmasın 2.350 ye kadar inebilirim

En son 20 liralık benzin aldım yedek depo dahil 200 km yi geçti :bestmt:

0542 512 81 42 arayın görüşelim fiyat 2 gün kadar 2.350 lira

Daha sonra 3.000 lira olucak :bestmt:

artı honda bayisinde yaptım. bereçte kalıyo gaziosmanpaşa tarafında.

almadılar değilde ben orada durma gereği duymadım. siz motoru bakıma soktuğunuzda yanında mı duruyosunuz? ben anahtarı verdim eve geldim aradılar 1 saat sonra gel al diye 2 saat sonra filan gittim aldım.

benim aklımdaki tek düşünce motorumun yanında durmaktı. Kii, aklım kalmasın. yapılanı göreyim, müdehale etme şansım olsun. "Veysel Yılmaz"'da buna ilişkin bir örnek vermiş zaten.

Hangi motorumdaydı tam hatırlamıyorum.Bilen varsa hatırlatsın.Didon hem sağa hemde sola kilitleniyordu.Sanırım CBR250 idi.Bunu şunun için hatırlatıyorum.Şu an 2 inci CBF ime biniyorum hiç merak edipte bakmadım gidon iki yönede kilitleniyormu.Katalogta sola çevirin sola kilitleyin diye yazıyorsa galiba tek yön kilit var.Deneyenler varsa paylaşırsa memnun oluruz.

2013 cbf sahibiyim. iki yöne de kitleniyor

hüseyin güzeeelce bir konu aç. ama anlaşılır düzgün konu başlığı aç..

CBF150 kullanıcıları İftar yapalım mı gibi

ve ondan önce yer mekan seç. şuda şurda yapacağız..git konus. yemek kola bilmem ne ne kadar olacak ortalama..

güzzzel bir organizasyon yap.. katılan olacaktır. amaaa nerde yapacan o var.. gidip gebze sınırında bir yer bulma da :) tam ortada olsun ( istanbul için diyorum )

baktık güzel birşey yaptın, Mehmet ( permatiq59 ) halil93(eski motorumun sahibi ) ve ben atlar gelebiliriz belki.

F54

cruzer birkaç resim atarmısın

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:56 ----------

Hayın Domdom :cherry:

aga anladım ki cbf den gayri si yalan :pl:
ybr de harbiden pisiklet gibindi zayıf cılız vs ama harbi sağlam motor eski kasa 2010 dan önce ki kasalardan olsa yarın gidip sıfır almayan fatih in debriaj ayarı kaçsın:mrgreen:
gel gelelim yeni kasalar sadece şık yeni sistem karbüratör den çacık olmaz :farao:
o yüzden forever cbf150:thumleft:

ben cbf250 den apachi tvs ye binince ön amortisörü bana aynen bisiklet gibi gelmişti

biri diğerinin 3 te biri nerdeyse :queen:

arakadaşlar uzun bir aradan sonra artık her an bende inazumacı olabilirim hakkımda hayırlısı olsun. bu motor kafamı karıştırmıyor değil.

Artçı almak için en az 10.000 km tek olarak kullanmak gerekiyor diye bir yazı okudum CBFTÜRKİYE forumunda doğruluk payı varmı arkadaşlar...

Arkadaşlar, Karamürsel den çok yakın bi akrabama, standart bilinen aksesuarları ile temiz cbf 150 arıyoruz. Bütçe 3000-3200 tl. Kocaeli ve yakın iller olabilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar