mecburiyetten senin hükümetin kaç para yaptı mazotu biliyormusun.?. birazda mubalağa ve işi gücü motoru eleştirmek olanlar açısından hüsnü talil yaptım ki amaçlarına ulaşıp sussunlar diye. lütfen sende sus.
Şöyle bir şey de var, bunu okuyan diğer motosiklet sahipleri yarın öbürgün şöyle cümleye başlar. Bu ne biçim motosiklet, baksana kendi kullanıcıları (dikkat et biz sana bir şey demesek, hemen "ları" olur o kelime ) bile dünyanın en kötü motoru diyor, kimse de sesini çıkartmıyor, hepiniz mi enayisiniz ne iş ? Der,
Ben kendi sınıfında olan bu motosikletten daha iyisine binmedim, daha iyisi olabilir ama ben binmedim

tvs, yamaha, asya, mondial kısa kısa da bindiğim motosikletler. İlk 150zat ın bana çektirdiğinin onda birini yani 1/10

çektirmemiştir cbf 150, ben bunu her motosikletten inişte hissediyorum kendi içimde mutlu oluyorum. Şunu da anlamıyorum, en azından ben kimsenin motosikleti için şöyledir böyledir demedim durduk yere. Burada ise başka motosikletleri kullananlar amma yorum yaptılar. Yok sat şöyleymiş yok sat böyleymiş.