bak o doğru benim aletimde ne tekleme cıktı ne yağ yakma cok memlundum ama tartışmalardan bıktım öle bazıları okadar ezbere konusuyorki insan artık illallahdiyip geçiyor
bak mehmet kardeşim bu motor o kadar co ksatıyorki öle böle değil forumu araştır hiç bir motorun konusu 1309 sayfayı bulmamıştır neden çünkü foruma kayıt olan her 10kişiden 6sında cbf oluyor nerdeyse

he bölesine peynir ekmek gibi satan motordada bazı kişilerde fabrika hataları bakınız acun bey amortisör patlaması demiş acaba kaç kişide patladı 5mi 10mu 100bin satmış motorda 5kişide patlayınca kronik oluyor vede 0 5kişi nasıl kullanmış motoru azami ağırlığı kaç kilo geçip ne kadar yol kat etmişler böle tanesi 100kg dan 2 kişi sürekli gezerse amaoritsör değil motor patlar yağ yakanlarda bilinç sizce motoru aşırı zorlıyan kişiler he belki normaldee yakanlar vardır ama bu cbr1000rr da bile görüyosun git audi q7 al 10binde oda belirli bi yağ yakıcak çünkü bunlar normal 2.000km de 1 yağını değiştir arkana bakma abartılıyor
azınlık bunlar hocam bu motor kadar satan motor yok cbf150 övmüyorum ama commuter sınıfında cok keyifli ve tercih edilmesi gereken bi alet 2.el değeri için değil her konuda