Merhaba arkadaslar herhalde 5-6 ay olmustur bu sayfalara yazmayalı. Havalar sogudu sonra benim bilgisayara kayıtlı olan asla ezberleyemediğim şifrem gitti, sonra bayaa bi şifreme ulaşamadım falan derken bu zamanlar oldu. Son zamanlarda havaların azcık da olsa ısınması ve güneşin tekrar kendini hatırlatmasıyla dayanamayıp kendimi dışarı attım. 60 km kadar tekrar ilk göz ağrımla birlikte gezdik İstanbul yollarında. Bu arada güneş çıkmış ama havalar hala buz gibi onuda anladım. Gerçekten çok özlemişim motorumu.
Bu 5 aylık zamanda neler oldu derseniz; ekim ayının ortaları falandı Kadıköyden eve gelirken üşüdüm. Artık havalar soguyor bu sezon bu kadar yeter dedim kendi kendime. Sonra eve 2-3 km yol kalmısken benzinlikten cıkan bir bayan sürücü (Tüm bayan sürücüleri tenzi ederim) cıkarken durdu, tamam dedim beni gördü frene asılmadım bıraktım artık duramayacak mesafedeyken pat diye yola atladı bayan sürücümüz ve bendeniz panik frenle ön frene asılıp direksiyonuda kırınca kendimi asfalt üzerinde kayarken buldum bereket her zaman giydiğim montum eldivenlerim ve kaskım üzerimdeydi ancak dizliklerim üzerimde değildi bunun sonucu oolarak sağ dizim sıyrıldı asfalt yanıgı oldu ve sol bileğimde düşerken yaralanmıs biraz ucuz atlatım diyebilirim ama ayrıcada seviniyorum. Derler ya bir müsibet bin nasihatten iyidir diye çok büyük bir ders oldu bana artık daha usturuplu kullanamaya özen gösteriyorum. Biliyorum ki trafikte tamammen görünmezim. Bu yüzden son sayfalarda zenon farlarla ilgili yazılanlar ilgimi çekti eğer gündüzde görünürlüğü arttırıyorsa ben düşünüyorum su zenon işini ayrıntıları konusuruz.
Sonra 3-4 hafta kadar önce motoru çalıştıramadaım aman Allahım sanki kızanıma bişey olmuş gibi hissttim o kadar üzüldüm yani anlatamam sonra usta vurdur çalışır dedi evet dedim enjeksiyonlu değil ya vurduriim vurdurdum olmadı ya ne yapacam derken bi bujiye bakiim dedim yerinden biraz oynamıs mı, biri bana şaka mı yaptı nedir hafif oynaömıs gibi geldi taktım marşa basmamla aldı nasıl sevindim nasıl sevindim
Neyse çok uzattım ama burayada yazmayı özlemişim bugün gene hava güzel ve ben gene yeşilleniyorum Kadıköye motorla gitmeye bakalım hayırlısı. Erkese bol keyifli neşeli sürüşler dilerim dostlarım.
Bu arada su cbf şöyle böyle mesajlarını da bırakın arkadaslar alın tepe tepe kullanın. Sonuçta bunlar insan yapısı alacağınız x marka başka bi motorda hiç sorun çıkmayacağını, aradığınız herşeyi bulabileceğinizimi düşünüyorsunuz her güzelin bir kusuru olur derler varsın benim güzeliminde kusurları olsun zaten evli olan arkdaslar ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaktır reel hayattan. Hiç kimse ve hiçbirşey kusursuz değildir. Kalın sağlıcakla.
Yuh imza kısmına motorun km sini yazıp güncelliyorum daha 1550 de kalmıs motor oldu 5300 km artık siz düşünün ne kadar olmus girmeyeli siteye neyse görüşürüz.
---------- Post added at 08:17 ---------- Previous post was at 08:00 ----------
gt250r gibi cbf150 göre çok daha zor oturma pozisyonu olan bi aletle 130km no stop gittim banamısın demedi cbf150 ile 100km yapıp her yeriniz ağrıyosa bilmiyorum motor size göre değil ozaman
Uzun yol olarak daha hiç tecrübem yokken memlekete Tekirdağa gideyim demiştim de tam 6 saat sürmüştü geçen haziranda şu deli gibi yağmur yağan günlerden birini bulmusum yola çıkacak otobanda nerdeyse durmadığım köprü altı kalmamıstı sonra gelirken hava güzeldi 200 km yolu molalar dahil 2 saat 50 dakkada gelmiştim. Bide Ataşehirden İzmiti geçince Maşukiye var oraya gidip gelmişliğim var aynı gün içerisinde, bide uzun yoldan sayılırsa 2 kez Ağvaya gittim geldim git-gel 200 km de bunların bi tanesi hepsi bu ama aslen en büyük planım İstanbul-Eskişehir yapmak bakalım haırlısı.
Alper Hyo almıssın bu arada sende ayırlı uurlu olsun kardeşim. Güle güle kullanasın. Ama ben alacağım motoru buldum bundan sonra daha doğrusu bunun üzerine sıkı durun yazıyorum Honda NC 700 X sizce nasıl bi motor ve Almanya satış fiyatı 6000 Euro. Tahmini Türkiye fiyatı 16-17 Bin arası bi rakamm olmalı sizce alınır mı bu fiyata ben acımayacam paraya alacam vallaha bakalım az kaldı su fuarda bi inceleyelimde tam olarak kararı verecez.