adettendir ben de benzin ölçtüm, açık yol sabit 110-120 kmh hız, 110kmde 5,8 litre, 2.ölçüm: 30 kmsi 2.vites, 100 kmsi 80-100 kmh ilçe yolu, 90kmsi 150-180 kmh duble yol, toplam 220 km. tüketim 12,6 litre.
siz ne kullanıyonuz yelken falanmı var motorlarda
Bu hafta CBF1000FA ile uzun yol denememi yaptım. Ege sahillerinden Marmaris'e gidip geldim. Totalde 2000 km yaptım. Üçlü çanta ve tur camı ile bir ara 4.1 litre tüketime kadar düştüm. Geneldeki tüketim 4.6 litre. O da 200'lü hızlardan dolayı oldu.
Konfor mükemmel, yorgunluk sıfır. Gece 2 gibi geldim sabah erkenden de sınava gittim halen ayaktayım. Sanki bir önceki günüm de evde geçmiş, hiç uzun yol yapmamışım gibi.
Arkadaşlar Merhaba, birsey danışmak istiyorum.
Motosikletim 2012 model, 950 km de. Şu an rodaj aşamasında.
6.vites 140km üzerinde elciklerde bariz titreşim var. Tam bu hızda başlıyor. Motorda ekstra olarak koruma demiri vetopcase mevcut. Sizce durum normal mi ?
Güngör'ü her türlü listeden silmek lazım. Ne servis ne satış.bujiler ve radyatör suyu antifirizi değişti, hava filtresi yanlış çıktı kargoyla iadeyle uğraşacaz, tek arka balataya (ön arka balatalar aynı bu arada,yeni kasayı bilmiyorum) ön 2 fiyatından fazla fiyat çeken mototalden sonra, 5 kere konuşmamıza rağmen yanlış hava filtresi gönderen güngör motor da alışveriş yapılmayacaklar listesine girdi, yurtiçi kargo şube teslim yerine sürat kargo eve teslim göndermeleri de ayrı komedi, haplanıyolarmı nedir