Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fari sokmek zor degil mi? Bide benimkiler buyuk oraya sigmaz gibime geliyor, alttaki saca bi sekil uydurucam da elektrigi nerden vericem onu bulamadim :/

Motosikleti
SuZan
farı 4 tane vida tutuyor. kaç amper çekiyorlar o önemli. röle ile anahtarlaman gerekebilir

Uzerinde aciklama yok malum safkan cin mali ledler :) fari ben daha once soktum 4 vidadan, zor olan far cercevesi ile fari sabitleyen tirnaklari sokup takmak ama bu is icin gerekmiyor tabiki aklim oraya gitti bir an.

Bendekiler plakalik çakarı olarak satiliyor, uclari çıplak kablo, jak vs yok uzerinde

Motosikleti
SuZan
sonuc olarak anahtarlıycaksın ama dimi. led olduğundan fazla amper cekmez ama röle kullanmıyacaksan ne olur ne olmaz amperi biraz daha yüksek, kaliteli bir anahtar kullan bence.

Aslinda sag 2 sol 2 sirayla çaksin istiyorum ama denemedim yanma aksiyonu nedir bilmiorum,anahtar mutlaka olmali yoksa belli bi sure sonra ben de uyuz olurum flaş gibi patlamasina

Motosikleti
SuZan
led olduğundan cok fazla amper çekmiyordur muhtamel. ama çakar devresi nasıl bilmiyorum üstat.

Motosikleti
SuZan
arkadaşlar mutlaka fikir oluşturup yardımı dokunacaktır..

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/124456-30-liralik-cantaya-led-stop-projesi.html#post3208253

Bende heves ettim simdi :) lakin bugun benim CB yi bir abimiz 4.000 tl ye satin almak istedi :) bende cektim garaja..bi ara konusayim anlasirsak saticam galiba :/ adam yazin R1 ini satmisti simdi cb ye talip :)

Motosikleti
SuZan
valla senin bileceğin iş üstat :) bende 30 beygirlik gv yi satıp 10 beygirlik cb'ye geçtim mutluyum :)

bende nasip olursa önümüzdeki ay içerisinde almayı planlıyorum. İlk motor tecrübem olacak, daha ehliyetim bile yok :) (B sınıfım zaten var, kullanmayı öğrenip en kısa zamanda alıcam A2'yide inş.)
3.990tl anlaştım plaka-ruhsat hariç
990 peşin 3000/12 ay taksit olacak.
Tahmini olarak plaka, ruhsat ve sigorta masrafı vs. ne kadar tutar? (kendim ilgileneceğim)

valla senin bileceğin iş üstat :) bende 30 beygirlik gv yi satıp 10 beygirlik cb'ye geçtim mutluyum :)

Bende sıralı 4 600'lük naked Honda'nın yanına çektim cb 125'i mutluyum yakıtından-sorunsuzluğundan...2 tane cb'em oldu...
600cc ve 125cc(biri benzin ve cüzdan düşmanı-öteki gariban hint fakiri)...Not= İkisini de uzun bir süre satmayı düşünmüyorum...Garajda yana durarak birbirine de alıştılar...:queen:

Bende 2008 zx6 ile geziyordum bir aralar,arkadasla bozuklari birlestirip 8 tl lik benzin alip 5-10 km gazlayip eve gittigimiz oldu :) lastigin telleri cikti degistiremedik,on amortisor yag kaciriyordu yaptiramadik :/

Cb tam evlat,benzini kokluyor ve hic masraf cikarmiyor. Eger olursa zaten tanidik biri ilerde geri satin alabilirim. Benim kadar ds titiz. Ama suanki ekonomim ile 2 motor tutmak sknti bana..

Vakti zamaninda kawasaki VN1500 ,asya 150t ve jinlun 150cruiser in 3 üne birden ayni anda sahiptim ama bugun cb yi satmadan motor alamiyorum.piyasada 6.000 kusur tl param var hic birini geri alamadim henuz.

Neyse bakalim adam bana "sen sifir motor al 4.000 tl sini benim kartimdan cektirelim bende taksitle motor almis olayim dedi.. icime pek sinmedi ama orta yol bulunur gibi

Motosikleti
SuZan
sen bilirsin üstat. ama cb yi verip ne alıcaksın ki.. en az yakan en sorunsuz makina suan bence

sen bilirsin üstat. ama cb yi verip ne alıcaksın ki.. en az yakan en sorunsuz makina suan bence

Suan cbr250 var aklimda,biraz once bir toplantidaydim bir sirket cozum ortagi ariyormus ben olurum dedim :) o is olursa bir sure bekleyip cbf600 alabilirim.

Cbr250 de cok az yakiyor, e bide honda sonucta.. cbf 600 de fena makine beaaa :)

Motosikleti
SuZan
Gönlüne göre üstat :) EN SORUNSUZ. EN KALİTELİ. EN MUTLU EDEN makinaya kavusursun yakında insallah.

urhpg.jpg
[/url][/IMG]
biraz yormak istedim rodaj bitti :) hız beklentimin hiç olmadığı bir motor ama bir tanede cbr'im oldugu icin insan basmaya alışıyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar