Sürekli kısa mesafe olayına bende bi süredir yeni girdim reverse, sanırım en çok etkileyen bu olabilir :silent:
Henüz 1 depo yol yapmadım kısa mesafelerle ama göstergenin duruşundan az çok okur olduk artık tam tutarlı göstermesede... etkiliyor gibi sanki yakıtı :silent:
Diğerler saydıkların bendede var (artçı+topcase...) sadece aşırı devirli kullanmadığımı düşünüyorum, yani aslında devirlensemde sert gaz açmıyorum sanırım, çoğu videoda kullanıcılar direk dibe yaslıyor elciği :silent:
Kışın sert kullanım denemiştim, artçılı bolca yüklü ve dipgaz epey uzun yolda yaptım (bildiğin dibe yasladım elciği Yalovada feribottan - Orhangaziye kadar dağ tepe...120kmh leri gördüğüm yolculuk),
hava buz gibi soğuk, deponun yarısınıda şehir içinde bu sertlikte kullanmayla devam ettim maksat test olsun...
Tam hatırlamıyorum ama 450km civarı yedeğe düşmüştüm sanırım, eski sayfalardan bulmam lazım net bilgi için. Yani senin dediğin sarfiyata geliyor aslında yaklaşık :silent:
Kısa mesafede 1 depo deneyeyim ozaman net belli olur nekadar etkilediği, bilgilendirirm zaten
Birde ben subap (oda zaten kılavuzda önerilen) ayarı hariç orjinal ayarlarını hiç ellemedim. Sen hiç karbutator falan, rolanti devri... ...ayarlatdın mı?
__ Birde kamera yokmu hiçbirimizde ya, benim nezamandır alasım var, 170USD Sony, aylardır yolda geliyor yazıyor Sony TR sitesinde, ümidi kestim kesicem,
Y.Dısından eşi dostu dönecek olan varsa bi el atsın sevabına, 3-5 gr bişey zaten, keyfimize taze kan lazım artık 1 yıl oldu :cherry: