Yağ konusunda şunu söylemek istiyorum.
Geçen cumartesiydi sanırım, motoru 8000 bakımına götürdüm. İşlemler bitti, ödeme için vezneye gittim baktım ki evrakta Honda Yağ yazıyor.
Servis sorumlusu da yanımda olduğundan hemen sordum: Artık castrol yağ konulmuyor mu? Ne bu honda yağ? dedim.
Verdiği cevap şu oldu: Abi artık Honda kendi yağını gönderiyor, onu koyuyoruz.
10-40 honda yağ. İyi dedim aldım motoru geldim. Şu birkaç gündür inanın ki motorumu tanıyamıyorum.
Vites geçişleri o kadar mükemmel oldu ki, hiç bu şekilde kullanmamıştım motoru.
Bunun yağ ile mi yoksa değiştirilen bujiyle mi alakası var yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama titreşim çok azaldı.
Bir de 3.-4. viteslerde hızlanma çok güzel oldu. Eskiden 3. vites 40km hıza gelince motor sanki biraz bağrınıyor, vites yükselt diyordu, şimdi 3. vitesde gaz verirken bir bakıyorum km saati 40km hızı usulca geçmiş, daha da ivmelenmek istiyor. Ama eski alışkanlık işte hemen vites yükseltiyorum. Biraz da ekonomik kullanma çabası tabi.

Benim motor 2.8-2.9lt civarlarında yakıyor 100km'de.
Bunlar 8000km bakımı sonrası motorda yaşadığım değişiklikler. Motoruna benden başka honda yağ konulan oldu mu acaba?
Bu arada bundan önceki yağım önceki sayfada ferdinandd'ın resmini koyduğu Motul yağdı. Bire bir aynısı.
Bu yağ hakkında bütün yorumları okuyup almıştım.
Açıkça söylemek gerekirse ''almaz olaydım''. Vites geçişleri öyle kemikli bir hale geldi ki, ''şimdi dişlileri elime alacağım'' diyordum her vites geçişinde. Çatır çutur, katır kutur sesler, sanki öyle tasarlanmış bir mekanizmayı hareket ettiriyormuş gibi değilde, sıkışmış iki mekanik parçayı aralarına levye sokup düzeltmeye çalışıyormuş hissi veriyordu. Vites kolunu hareket ettirirken ayağımla kuvvet uygulamak zorunda kalıyordum. Kabus gibiydi.