8000 km'de hava filtresi ve buji değişimi çokda gerekli değil.Yetkili serviste 105 lira ise fiyat piyasaya göre çok yüksek bence eğer garantiden çıkmasın derseniz mecbursunuz dışardan temin ederseniz buji 15 filtre 15 yağ 15 tl.
Ben kendi motorumu ilk bakım hariç hiç servise götürmedim.Kendim veya tanıdığım bir tamirciye yaptırıyorum.Şu anda km 11000 civarında filtreyi temizleyip koydum çokda kötü durumda değil.Bujiyi değiştirecem aslında yakıtta herhangi artış çalışmada rölantide vs. bir bozulma yok ama değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu motosikletler çok hassas makinalar değil yeterince sağlam 11000 km boyunca arka stop lambanın patladı değiştirdim birde şuanda kısa far ampulu patlak onu değiştireceğim.Her türlü şartta kullandım deyim yerindeyse acımadım çünkü binmek için yapılmış.Arka jant üzerinde patlak lastikle yol alınabiliyor janta zarar vermeden oda denendi

Keşke tubeles olsaydı ama michelin lastik iyi gider ön fren kilitleme yapıyor lastik tutunamıyor yeterince
Sadece 20 tl karşılığında 7500 kmde ilk subap ayarını yaptırdım.Ses yapıyordu rahatsız ediyordu.İtinalı işçilikle yapıldı.Motosikletten çok memnunum.100 km'de benim kendi kullanımım 2.6-3 litre arası değişiyor şehiriçi.
Şehirdışı 80 km sabit hızla 2.6 litre yakıyor rüzgarsız havada eğer rüzgar karşıdan esiyorsa 2.8 litreyi geçebiliyor bunlar tek kişi iki kişi olduğumuzda 3 litre sınırına yaklaşıyor.Bu değerler standarttır aynı süratlerde daha aşağısı olmaz.Çünkü motorun sağlığı tam olarak yerinde sıcak soğuk gaz elciğini ellemeden marşa 1 saniye basmak yeterli çalışması için dokunma anında çalışıyor enjeksiyonlu gibi.
Eğer aklında sağlamlıkla ilgili soru işareti olanlar varsa değerlendirsinler.
Yağ yakma problemi bu modelde yok 3500 km boyunca shell 15-50 yarı sentetik yağı kullanıyorum 1 litre olarak koydum sanırım 100-150 ml gibi bir eksilme var o da neden derseniz tapa gaz şeklinde kullandığım çok zaman oldu.Yani bu motosiklette bakım kitapçığında belirtildiği gibi 4000 km boyunca uygun yağı kullanabilirsiniz inanın vites değişimlerinde bile herhangi bir zorlanma yok şık şık deyim yerindeyse ben bile bile test ettim 500 km kaldı 4000 km olmasına hertürlü şartta denedim tapa gaz sıcak hava iki kişi şehiriçi vs. eğer güzel bir yağ kullanırsanız sıkıntı problem yok bence 1000 km bir yağ değişimi yapmanıza gerek yok bence minimum 2000 km'de tabi yağı kontrol edip rengine ve kayganlığı sürekli kontrol edilmeli...
Ben motorumdan memnunum ilk motorum değil önceden motosiklet geçmişim var.Söylemeyi unuttum 11000 kmde ön balatanın durumunu görseniz sıfır zannedersiniz en az 30000 km dayanır fotosunu atabilirim bir ara arka balatada aynı durumda sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplarım.
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...