ben de giresunda sordum 80 90 tl arası dediler .
arkadaşlar istanbul 34 plaka yaşım 30 122 tl ye yaptırdım daha ucuza yaptıran varsa forum da sayfa açsın bi işe yarasın
üzerindeki latikler tubeless olmaz.yeni lastik alman gerekir.michelin pilot sporty diye lastiği var en uygun dubeless verdiğim linkteki lastik.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-honda-cbf-150-michelin-on-arka-takim-lastikleri-72524737/detay/Yaklaşık 3 hafta sonrası Bursa-İzmir arası seyahat,kamp tarzı bir planım var,ancak lastiklerin tubeless olmaması beni tedirgin ediyor.Her lastik tubeless ile uyumlu değilmiş diye duydum,motorun üzerinde de orijinal Kenda marka lastikler var.Bu lastik tubeless yapılabilirmi,yoksa yeni lastik mi almam gerek?
Yardım ederseniz sevinirim.Saygılar
Ya da uzun seyahatlerde ne olur ne olmaz lastik tamir spreyi bulundur çantanda. Çok pratik bir şey lastik yırtılmadığı sürece yolda kalmazsın. Bende karneleri dağıttıktan sonra daha önceki paylaşımlarımda yazdığım gibi Nazilli'den Isparta'ya seyahat düşünüyorum. Çantaya atacağım bu spreylerden. ( Hem lastği şişiriyor hem de tamir ediyor.)
34 plaka ve 30 yaş ile ben 185tl'ye yaptırdım.:sunny:
Neresi acaba o 122tl'lik yer?
İstanbul için 180 TL den aşağı fiyat yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
122 TL hangi sigorta?