_ Boynunu saran balaklava kullanıyormusun? Benimde başlarda başımada geldi o, üstelik yaz akşamıydı. Resmen tutulma gibi bişey olmuştu ama ozamanlar mont ile kask arasında boynum açık rüzgar yiyyordu sürekli.
_ Bunun haricinde aklıma tek gelen yine rüzgar yediğin için kaskın aerodinamisi kötü zaten sallamaya dönmeye meyilli, uzun süre dengede tutmaya çalışırsan hakkaten yoruyor boynu ama ağrı acı yapmıyor bende :silent:
_ Ses olayı bütün LS2 lerde efsane zaten, ses konusunda lanet bi kask hakkatenale:
_ LS2 nin olayı, çok kişi kullanıp illaki tecrube ediyor ve koruduğunu söylüyor, kağıt üstü veriler ve yapılan testlerde de koruma bakımından iyi notlar alıyor...Buna rağmen bu fiyatlara bu konuda rakibi yok, fiyatının en iyisi.
Malesef başka hiçbir numarası yok bu kaskın, hatta çoğu konuda kaza sebebi oluşturabilir bile :/
LS2 kaskımı aldığım yere götürdüm ama kaskta bi sorun olmadıgını söylediler artık bu sesle kullancaz.

Merhaba Honda CB ciler. Bende 19 nisan itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
dostlar el marşım çalışmıyodu söktüm bi güsel sol kapağı sonra marş rublesini sonra bi baktım bilyaları tutan yay kopmuş bi tane yay yerleştirdim oraya aynısından aynı şekilde bilyaları dizip tekrar yerine oturttum rublenin ve topladım şinci tek marş honda ya gitsem en aşağı 150 ruble 50 işçilik 200 tl gazlardıbi de sol kapağı sökerken contasına da zarar verirlerdi bi de conta 25 30 tl al sana nerdese 250 tl bi yay için gidilirmi honda ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
yeni aldım makineyi kimse hayırlı olsun demedi ama olsun herkes heyecanlı sezon başladı ben 7 senedir bindiğim için varsa bi sıkıntınız yardımcı olurum elimden geldiği kadar
100 - 150 lira 4000 bakım masraf dedilerr: anes motor. (telefonda) Bu kadar pahalı bakım mı olur dedim, sadece yağ değiştirirsek 80 lira dediler. 1,5 saat bakım sürüyormuş.
Bu nasıl fiyat böyle arkadaşlar? 4000 bakım yaptıranlardan fikir alabilirmiyim?
aynen haklısın karbüratör farkı çok var orjinali ellemicen hiç bi zaman aslında biz insanoğlu doyumsuzuz ve beklentilerimiz hep daha fazlası ben bu makineyi bilerek aldım eti budu belli gideceği hız belli beni şehir içi az yaksın dayanıklı olsun bakımları ekonomik olsun diye aldım hıza gereksinimim yok bnm 4. motorum ve artık uzun yol hariç hız gereksinimi duymuyorum uzun yola da 5 6 arkadaş gidilir ufak ufak geze geze ama tek başına büyük makine olmadan uzun yol çekilmez 3 kez ist ç.kale arası gidip gelmiş biri olarak çünkü ufak makinele ne yol bitiyo ne motor gidiyo![]()
Bence de mantıklı olan böyle düşünmek zaten
Test amaçlı fullediğim son depoda yüksek sürat sarfiyatını denedim hakikaen epey fark ediyor :ala::
Yakıtın %75 ini 100km civarı hızlarda kullandım, 120kmh süratleri gördüm ve 448 km de yedeğe düştüale:
Yani gazı tapa gaz diye tabir edilen şekilde açarsak, yedek hariç bi depoda 100km ye yakın kaybımız oluyor !!!
15-20kmh daha hızlı gitmeye, bu hızlarda 125cc de oluşan konfor kaybını yaşamaya değer mi, bence değmez :silent:
Cbf150'yi 4-5 saat tam gaz sürünce 300-350km kadar, ne kadar yağ eksiltiyo ? Çoğu küçük cc motor yağ eksiltiyo limitlerde kullanımda, cbf'yi karalamak için sormuyorum.üstad bu şekilde kullanımda 448 kmde yedeğe düşmesi gerçekten süper bi oran ki sen buna çok diyosunbirde 100 km hızlarda aşırı yorucu oluyor bunlar yani orjinal haliyle tabiki,mesela ben cbfin arka dişliyi 43'den 40'a indirdim dünya varmış dedim
cbde de bu durum aynı olur diye düşünüyorum hatta titreşimde azalır tabiki denemden bilemeyiz...
bu arada cbf te 90-100 arası kullanımda 3litre civarı yakıyorum bakalım şimdi ne olacak ama yedeğe kadar 448 km görmek için 80'i hiç geçmemem lazım![]()