Tesadüf, denk gelirse sanki tornavida ile sıkılmış gibi saplanabiliyor reverse,
Benim anlamadığım tubeless lastik, vidayı çıkartmadığın sürece öyle kolay kolay inmez, michelin daha oval tabanlı falan heralde:silent:
Tamir edilebiliyor ve hiçbir güvenlik sorunu oluşturmuyor, sürüş esnasında da en ufak bişey hissettirmiyor, lastik ömrüne hiçbir olumsuz etkiside olmaz gönlün rahat olsun,
Yepyeni lastiği değiştirmen anlamsız olur, zaten eski olsaydı zamanıda gelmişti der değiştirirdin
Buz motor bu işi yapıyormu yoksa sadece satışmı bilemiyorum, ama işlem 15 dk ve hemen hemen her lastikçi sorunsuzca yapar,
( lastik sökülüyor, vida çıkartılıp içten o bölge hafif zımparalanıyor yapışkan madde tutunsun diye, ek yama yapılıyor ve işlem tamam :cat: )
Motosiklet lastiğinden anlıyor olursa söktüğü her parçayı titizlikle takabilir. Titiz olmasında fayda var tabi sökerken takarken janta anahtar dokunduran ustaya bile gıcık oluyorum

Yani değiştirmeni gerektirecek hiçbirşey yok, gönlün bu konuda rahat olsun:cat: Geçmişolsun :rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
"1/N/2" bu vites aralıkları tüm motosikletlerde en sıkıntılı geçişi yaratıyor. Öyle farklı bi ses gelmiyor bende ama diğer viteslerden biraz daha yüksek bi geçiş sesi var ( bende sevmiyorum )
Vites konusunda en sevmediğim konu 2. vitesten 1. vitese geçişte, hızım yeterince düşmemişse cırttt diye dişli sesi duymam

ale:, bu her araçta böyle otomobildede sevmem o işi

r:
Nerden bileyim yeterince yavaşladığımı, illaki durmam mı lazım, hep deneme yanılmamı yapıcaz

r:
Tam ışıklarda durucam, yeşil yanıyor, 6-7 ye düşmüş hızım vites 2 de, debriyajı çekiyorum ama pedala basmaya korkuyorum o sesi duymayayım diye. 2 de gaz yedirmeye çalışmak okadar düşük süratte, artçılı ... trafikte dahada sakat geliyor.
Tek duran ben oluyorum tabi o sırada, sırf o sesi duymayayım diye

r: