[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1207.hizliresim.com/z/s/b11l2.jpg[/url][/url]
buda ben ve cb ' em![]()
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1207.hizliresim.com/z/s/b11l2.jpg[/url][/url]
buda ben ve cb ' em![]()
biraz daha resimler koysan tpicte hep beyaz cb var kırmızıda siyahıda yakından güzel görünüyor beyazı farklı tabiki
birbirinize yakışmışsınız![]()
benim de 1000 bakımın da 20 50 koydu bu honda nın ana sayfasından mı mail atılıyor kardeşim ya benim ön disk ses yapıyor toz dandır diyo servis balata sipreyi sık diyor balatanın sökülüp bakılması lazım ama hiç icraat yokArkadaşlar yağ ile ilgili d&b motorun bana söylediği 15-50 koyduk faturada 10-40 yazıyordu kıllanıp hondaya mail attım bugün servisten dönüş yaptılar 15-50 yi bayağdır kullanmıyorlarmış 10-40 geliyormuş mobilden isterseniz sizi servise dağvet edeyim gelin yağınızı değiştireyim dedi. bilgilerinize kafanıza takılan servis vesayre yalış varsa hondaya yazın kesin çözüm hemen sınırsız hizmet motoru tavsiye etme sebebim buydu sonuna kadar hakkını veriyorlar.
benim de 1000 bakımın da 20 50 koydu bu honda nın ana sayfasından mı mail atılıyor kardeşim ya benim ön disk ses yapıyor toz dandır diyo servis balata sipreyi sık diyor balatanın sökülüp bakılması lazım ama hiç icraat yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
arkadaşlar en son km kaçı gören var ben 105 gördüm bir ybr denk geldi ışıklarda sordum kaç yapıyor en son 130 135 km hız yapıyormuş bizim bu motorlarda açılırmı ki acaba
Arkadaşlar yağ ile ilgili d&b motorun bana söylediği 15-50 koyduk faturada 10-40 yazıyordu kıllanıp hondaya mail attım bugün servisten dönüş yaptılar 15-50 yi bayağdır kullanmıyorlarmış 10-40 geliyormuş mobilden isterseniz sizi servise dağvet edeyim gelin yağınızı değiştireyim dedi. bilgilerinize kafanıza takılan servis vesayre yalış varsa hondaya yazın kesin çözüm hemen sınırsız hizmet motoru tavsiye etme sebebim buydu sonuna kadar hakkını veriyorlar.
Dönüş yaptıklarında yeniden değişim için sizleri nereye çağırıyorlar acaba, yine D&B mi üstleniyor bu durumu, yoksa direkt Honda ile mi muattap olacağız?
Herhangi bir ödemeden bahsedilmez herhalde sırf ellerinde yok diye kullandıkları yanlış yağ için.
Sadece merakımdan soruyorum. Bu durumda Honda yı bilgilendirmek bencede en akıllıca olanı. İnşallah olumlu bi dönüş olur kdrsahin senin için de.
Ortada yanlışlık yok ki. 15w50 bu sıcaklarda 10w40 dan daha iyi bir yağ diye biliyorum![]()
1000 bakımını bugun hallettım arkdaslar zoncır yaglandı genel kontroller yag 10-40 castrol konuldu.. lastık degıstırcektım pılot alıcaktım ama on lastık ellerınde yoktu. kısa gdogru degıstırelım ıstersen dedıler yagmur flaln yok suanlık en aızndn dedıler mantıklı geldı bana olmadı 2000 de falan degıstırebılırım 200 tl dedıler cıftıne bu arada honda gazıosmanpasa cıftkurtlar.
Avustralya, Singapur, Brezilya ... gibi ülkelere satılıyor CB çoğunlukla,
bu ülkeler dahada sıcak olmasına rağmen kullanım kılavuzu 10W30 hadi ekvatorda yanıyorsan bilemedin 10W40 kullan demiş 15W50 bu yüzden bizim için yanlış yağ
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:54 ----------
Evet yağmurlar başladığında daha mantıklı, 200 TL fena fiyat değil, bilgilendirdiğin için çok sağol
Bakım sonrası motosiklete taze kan geliyor, 2000 hemen olur4000 de de değiştirebilirsin. Rodaj bitimi için geçmişolsun, bakım sonrası içinde hayırlı olsun, keyfini çıkarabilirsin artık
![]()
Bende 10 gün önce D&B motorda 1000 bakımı yaptırdım, banada 15-50 yağ koyduklarını söylediler. Fatura almak aklıma gelmediği için faturada ne yazıyor bilemem. Sonradan kullanma kılavuzuna baktığımda 10-30 yağ tavsiye edildiğini sıcak havalarda 10-40 kullanılabileceğini gördüm. Senin bu yazını okuduktan sonra bende Honda ya yazı yazdım. Bakalım nasıl bir dönüş olacak.
Dönüş yaptıklarında yeniden değişim için sizleri nereye çağırıyorlar acaba, yine D&B mi üstleniyor bu durumu, yoksa direkt Honda ile mi muattap olacağız?
Herhangi bir ödemeden bahsedilmez herhalde sırf ellerinde yok diye kullandıkları yanlış yağ için.
Sadece merakımdan soruyorum. Bu durumda Honda yı bilgilendirmek bencede en akıllıca olanı. İnşallah olumlu bi dönüş olur kdrsahin senin için de.
arkadaslar ben tam anlayamadım yagı degiştirecegim zaman servisin hangi yagı koyması gerekiyor isimini cismini yazarmısınız lütfen takip edeyim bakalım hangi yagı koyacaklar 560 km oldu degiştireyim diyorum