Honda Boldor

mrb arkadaşlar ve ustalar babamın rahmetli teyze oğlunun aşağı yukarı 1990 model civarı birtane honda boldoru var yaklaşık 4 sene önce sahibinin vefatı üzerine garajda bir köşede yatıyor şimdi rahmetlinin kardeşleri motoru satmak istiyorlar
burdaki ustalar hurda gözüyle bakıp 1500 ytl değer biçmişler rahmetli vefat etmeden bu motoru sürüyordu hatta en son kış bakımı yapıp garaja koymuştu ve öyle kaldı.
sizden akıl almak istedim bu motoru ben alsam işler hale getirebilirmiyim? ustalar sekmanlar filan değişmesi lazım felan demişler ve bu motorun parçası bulunmaz demişler ne derece doğru bilmiyorum.modeli eski 4 silindirli bir motor ne dersiniz ustalarım :silent::silent::silent:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Sanırım bahsettiğiniz model CB 750 Boldor.
Motorun bir resmi var mı acaba? Eğer paylaşabilirseniz ilgilenenler daha sağlıklı değerlendirecektir.

750 lik değil hocam 900 lük boldormuş ama resminide eklemeye çalışacam inş

Zamanın iyi bir motorudur ve hayranları hatta kulüpleri hala var.

Temizi bugün için 4000 YTL ve üstüne gitmesi lazım.

Bizim burada tamirci ustamın dükkanında yatar vaziyette bir CB900 Boldor var..:pr:
Onun problemide piston-sekman ve ana kol yatakları..:silent:
3 senedir o şekilde yatıyor..Parçasını bulamamış..:pale:

Bende fotosu olacaktı ama işyerimdeki laptopta..
Yarın göreve gidince unutmazsam atarım fotolarını..:wiinkk:

Dipnot:
CB900 Boldor'lar 1979-1983 arası üretilmiştir..
1990 model olamaz..:cherry:

Son düzenleme:
Moderatör
Segman degisimi en nihayetinde yapilamayacak birsey degil.. Segman orjinali bulunmasa dahi uydurulabilir.. O motoru sokup parca halinde satmak bile 1500 YTL'den daha fazla eder..

f-2.jpg

f-1.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar