annown süpersin dostum.
-peki fiyatı nedir bahsettiğin kuru yuasa 7 amperlik akünün?
-paralel bağlatcam demek istedin sanırım..seri baalarsanız 24 volt eder. BUM! :queen:
-Ama fikir dahice. Ayrıca 7 amperliğin oraya uyduğunu söylemen çok iyi oldu tamamen boyutlar aynı mı 5 amperlikle?
cevap_1 = Walla abicim fiyat olarak ortalama en fazla 50-60 ytl olur..daha fazla isterlerse verme yoksa kazıklamış olurlar
cevap_2 = bağlantı konusunda haklısın

)
cevap_3 = hemen hemen aynı gibi..tabiki bikaç cm daha büyük en boy bağlamında ama zaten jr. abicim bizim akü kutularının üstünde sabitleme sıkıştırma için sabitleyici akü kutusunun vidalı kafası olduğu için usta birinin işçiliğini de bu işin içine katarak işlemi tamamlayabilirsin..
Şimdiden hayırlı olsun akün jr. abicim

Zaten motora bi xenon taktık ondan sonra başlarda yaşadığım elektrik aksamı sorunlarını çözcem die oto elektrikçi gibi oldum çıktım walla..

)
Arkadaşlar benim motor yere düşmesinden dolayı ön sol grenaj çizildi bu parçanın orjinalini bulabilirmiyiz.
walla dostum ahmet antalya taraflarında olsan buralar beat cenneti olduğu için sana çıkma bi parça bile bulabilirdik ama uzaktaysan yapabileceğim bişey yok servse gitmeni tavsiye etmekten başka..
yada sorun sadece çizikse sadece bence boyat derim aynı rengine..çünkü bilion bizim motorların belki parça fiyatlarını,çok pahalıdır plastik meretler
bende de aynı sorun olmuştu,tanıdık bi oto boyacı abim wardı ona gittim çok güsel halletti...tabi bu dediklerim sadece çizik için..sorun bide kırık yada çalama warsa değişir gitsin derim..
Arkadaşlar dün motorumla 50km hızla seyir ederken lastiğim eskiydi maaşa kadar değiştirmek için beklerken dayanamadı ve yolda yarıldı..Biraz salladı ama güvenli bi şekilde yavaşlayabildim..Artık lastiğimi değiştirmenin zamanı geldi..şimdi size arasında kaldığım bu 2 modeli kıyaslamanızı istiyorum..
Honda Beat'im için sizce hangi lastik????:
Pirelli SL26
3.50 - 10 59J reinf TL
28 Euro (Teki) (Pirelli SL26 bugün pirelli bayisine sordum çiftini 120YTL ve 5 taksit yapabileceğini söyledi..)
Michelin S83
3.50-10 51J
70 YTL (Teki)