Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar,

ben sadece şehiriçinde kullanmak için bir scooter almak istiyorum. Honda beat'lerin tipi çok hoşuma gidiyor ve yakıt tüketiminde cimri olduğunu biliyorum. Ancak tek terddütüm; boyumun 1,80 mt. olması. Honda beat'lerin tekeri çok küçük. Ben 1,80 boyumla bir honda beat'in üzerine binsem, üzerinde acaba çok komik durur muyum? Ve diz mesafesi beat'in üzerine oturmama yeter mi? Aranızda honda beat kullanan ve boyu 1,80 mt. ve üzeri olan varsa ve bu konudaki tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum..
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

benimde boyum 1.80 ama kimse beni gorünce gülmedi gayette oturaklı duruyorum zaten diz mesafesi konusunda bol bol yer war merak etme istersen bir bayiye git bin üstüne anlarsın zaten :)

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle beat hakkında söylenecek bişey yok benimde bitane var ancak lastik konusunda cantları temizleyip dubleks yaparsanız rahat edersiniz diyorum ve yeni lastiklerinizide dişli lastiklerden seçerseniz probleminiz tmamen çözülür

beat bu konuda rahat bi motor ama küçük olduğunu düşünüyosan honda parçaları yapan firmanın bi motoru var büyük tekerlekli kymco agility city 125
biz aldık dehşet bişey yakıtta cimrilik aynı perfrman ve duruş süper 180 değil 200 olsan genede üzerinde ingiliz atına binmiş gibi olursun bi bak beat binme fikrin değişecek bence saygılar ..,

Son düzenleme:
tabi kyomca da iyi bir motor ama honda kadar yakışıklı değil ve 100.000 km aşmış bir kymco gormedım ben :)

jr.

bence de beate benzetilmiş gibi duryo..ya da beat ona..hangisi once cıktıysa işte. ama performansının acaip olduunu duydum. bu arada tamam işte ben de en alttaki linki orya kopyaladım resim yerine link cıkıyo siz benim ilanda gormusunuzdur oole oldu.

Kimko falan paalı da..suzuki 125lik hosuma gidiyo benim..yakısıknı da motor..hem de bedawa.

Son düzenleme:

jr.

tamamdır saydam bilgilendirme icin saol hallettim. baslıımızda senin olman verimlilik katıyor. :cat:

arkadaşlar uzun zamandır aranıza katılamıyorum..bayadır görüşemedik..bayram münasebetiyle hep mağazadaydım,,çok çalıştım..sizler nasılsınız ?? naptınız görüşmeyeli? beat inde sorun olan warmıki?

jr.

ya beatte sorun olduunu duydun mu sen hic?..beat bu yawas gider..yine de gider..hep gider =)

Merhaba arkadaşlar,

ben sadece şehiriçinde kullanmak için bir scooter almak istiyorum. Honda beat'lerin tipi çok hoşuma gidiyor ve yakıt tüketiminde cimri olduğunu biliyorum. Ancak tek terddütüm; boyumun 1,80 mt. olması. Honda beat'lerin tekeri çok küçük. Ben 1,80 boyumla bir honda beat'in üzerine binsem, üzerinde acaba çok komik durur muyum? Ve diz mesafesi beat'in üzerine oturmama yeter mi? Aranızda honda beat kullanan ve boyu 1,80 mt. ve üzeri olan varsa ve bu konudaki tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum..
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaş benim boy 1.84 hiç bi sorun yok :p :cat:

afedersin bu pirelli lastikleri nerden ve ne kadara aldın torpidonun fiyatını flan sölersen sana zahmet..

saol jr teşekkür ederimm

Son düzenleme:

CBA

hoşgeldin adrasa bende eski bi beat kullanıcısıydım bendede beat varken çok istiyodum pirelli lastik takmayı ama izmirde bulamamıştım istanbunda satan bi firma vardı ama şimdi ismi aklıma gelmedi

bir gün uğramadık neler olmuş ya birde jr. abime laf yok o gercek bir beat sevdalasıdır bu arada forumuza motorumuzu kotuluyerek giren beyefendiye dicek bir seyim yok ben 18 yasındayım ılk yazdıgı mesaj benden kucuk yada ılk defa motora bınmıs bırı gıbı geldi dedikleri doğru bile olsa mesajlarındaki üslübuyla bizlere guzelce hissetirmeliydi ole atlayıp sızın motor tenekedir denmez. sorarlar 100.000 km gecmıs kac tane kymco gordun bole beat activa dolu etraf sana kore malında başarılar biz japonumuzda memnunuz hocam :)

jr.

anaaaa silmişler gereksiz kısımları..guzel olmus elinize saalık =)

satamıyorum..SATAMIYORUM!..yok mu ya cewrenizde biğt istiyen..buutmem lazım motoru artıkın.

Jr. bence motoru satman için şu an uygun zaman değil.
Çünkü kış yaklaşınca, havalar soğuyunca, insanlar da motordan biraz soğuyor.
İlkbahar yaz aylarında daha iyi fiyata ve daha kısa zamanda satabilirsin.
Ayrıca şu sıralar global bir kriz olması, Türkiyedeki insanları da etkiledi , kimse elindeki parayı harcamak istemiyor.
Ben biraz beklemeni tavsiye ederim.

Son söz ; Sabrın sonu selamettir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar