Yukarıdaki shel full sentetik ultrayı ilk defa gördüm bu shelin bi 5-10 versiyonu var galiba zırt pıt ambalaj değişiyor..
yine ben yine bi sorun motoru çalıştırdığımda bi problem yok vitese takıp gitmeye kalkarken motor gaz yemiyo sorun karbüratör mü yoksa başka bi sorun mu var aküyü bile değiştirdim motor tekleyip durmasa gidicem motorcuya ama arada 5 km var sorun ne sizce ?
tahminim
emniyet sigortasını attırmışsın akünün sağında küçük bir kutucuk var oralarda gizli bir minik sigorta var o sigorta attığı zaman motor çalşıyor fakat gaz yemiyor başka bişeyde olabilir tabi :silent:
karbüratör temizliğini yaptım sigortaları değiştirdim yedekleri vardı...
şu anda sorun yine aynı ve motor ısınma yapmaya başladı çıldırıcam şu sorunun yanıtını bilen yok mu:S
su yagla ilgili olarak bugün degiştirdim.shell vsx sentetik koydurdum 15-50 full sentetik bulamadım bunu deneyim dedim,yagla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum
karbüratör temizliğini yaptım sigortaları değiştirdim yedekleri vardı...
şu anda sorun yine aynı ve motor ısınma yapmaya başladı çıldırıcam şu sorunun yanıtını bilen yok mu:S
kardeşim geçmiş olsun benim tahminim sibop ayarı bozuk yada beyin ile alakalı servise baktırmanı tavsiye ederim geçmiş olsun olup bitenden bizi haberdar edersin kolay gelsin
Selam arkadaşlar...bende bir innova hayranıyım.kısmetse kış başında ikinci el bir innovam olacak.ama öncelikle şunu sormak istiyorum.ben tel cant sevmiyorum.innovya ybr veya cbf 150 cantı taktırıp dubleks lastik yapabilirmiyiz:cyclopsan bunu deneyen oldumu.böylece daha kalın bir lastik kullanabiliriz diye düşünüyorum.siz ne dersiniz.saygılar...
merhaba,
öncelikle bir arkadaş innovanın ne yaktığını sormuş, benim 2010 model innovam enjeksiyonlu olanı yani, 100 km de 1.7 lt yakıyor, şehir içi dışı karışık... sırf şehir içi 1.8 i geçmedi şimdiye dek... ama sakin bir kasabada yaşıyorum ondandır...
kmsi 2000 oldu bu arada, yarın da ehliyeti almaya gideceğim, hazır gitmişken merkeze , servise de uğrayayım diyorum.. acaba bir shell bayisinden 15-50 tam sentetik yağ alsam yanımda götürsem değiştirirler mi, yoksa yağı da servisten mi almak zorundayım... sanırım serviste sadece castrol var dı... shell yerine tam sentetik bir castrol koydursam acaba çok fark eder mi... önerinizi bekliyorum arkdaşlar, hepinize selamlar...
ayrıca şehir merkezi 40 km uzaklıkta(gidiş geliş sahilde bir tur, toplam 100km yaparım o gün), bu benim ilk uzun mesafem olacak, yakıtı ve sürüş konforunu test edip, aktarmaya çalışacağım sizlere...
Selam arkadaşlar...bende bir innova hayranıyım.kısmetse kış başında ikinci el bir innovam olacak.ama öncelikle şunu sormak istiyorum.ben tel cant sevmiyorum.innovya ybr veya cbf 150 cantı taktırıp dubleks lastik yapabilirmiyiz:cyclopsan bunu deneyen oldumu.böylece daha kalın bir lastik kullanabiliriz diye düşünüyorum.siz ne dersiniz.saygılar...
merhaba,
öncelikle bir arkadaş innovanın ne yaktığını sormuş, benim 2010 model innovam enjeksiyonlu olanı yani, 100 km de 1.7 lt yakıyor, şehir içi dışı karışık... sırf şehir içi 1.8 i geçmedi şimdiye dek... ama sakin bir kasabada yaşıyorum ondandır...
kmsi 2000 oldu bu arada, yarın da ehliyeti almaya gideceğim, hazır gitmişken merkeze , servise de uğrayayım diyorum.. acaba bir shell bayisinden 15-50 tam sentetik yağ alsam yanımda götürsem değiştirirler mi, yoksa yağı da servisten mi almak zorundayım... sanırım serviste sadece castrol var dı... shell yerine tam sentetik bir castrol koydursam acaba çok fark eder mi... önerinizi bekliyorum arkdaşlar, hepinize selamlar...
ayrıca şehir merkezi 40 km uzaklıkta(gidiş geliş sahilde bir tur, toplam 100km yaparım o gün), bu benim ilk uzun mesafem olacak, yakıtı ve sürüş konforunu test edip, aktarmaya çalışacağım sizlere...
,kardeşim sen fazla kurcalamadan bir honda servise git hangisini gidicem dersen bana özel mesaj at seni yönlendireyim:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
kutusu bunun aynısınmı?
![]()
ayrıca VSX tam sentetik ve kutusu böyle
![]()
innova için hesap edilmiş en güzel jantlar üzerindeki orj. jantları, malesef tubeless değil ama çok orjinal innova için imal edilmiş fiyakalı 17" alaşımlı jantlar var, biraz tuzlu ve türkiyede zor bulunuyor onlardan alıp takabilirsin:cat:
çinli jantını tavsiye etmiyorum, takmada yazık olur. kymco aktiv125 e takmış bi halta benzemiyor. (ben kullandım)
ybr ve cbf150 jantı 18"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------
hoca o sorana bakma sen o 100km de 0.5lt yakmazsa almam diyor innova:queen: 100km de 1.8lt çok diyor, innova ile ilgili dökmediğimiz bilgi kalmadı adam hala cbf 150, ybr125 dolanıp duruyor topic topic , safi rüzgar :mrgreen:
istiyorlarki benim dediğimi herkes teyyid etsin! benim övmemle honda cub honda cub olacaksa hiç olmasın :mrgreen:
motordan anlayan adam cbf 150 mi innovamı ybr mi diye sormaz hele hele innova 125i
bizim derdimiz ne!? innova al bize dua et başka ne kazancımız olacak:mrgreen:
yağ konusuna gelince shell tam sentetiği al git servis değiştirsin büyük ihtimal sana laga luga yapacaklar ama sen aldırma kesinlikle aldırma o yağ castrole 10 basar, castrol yağ olsa ben 10w50 olanı koyacam ama gereksiz:cat:
mobil 1
shell advance vsx
Arkadaşlar benim far ı güçlendirmem lazım
h7 12v 55w narva veya mtec far taktırmayı düşünüyorum daha önce deneyen varmı?