Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o fiyata bulunur ama bu 12000 ytl'yi motora bayılmakla bitmiyo.kaskın montun diğer korumaların vs var mı?sonra bunun trafik ve noter masrafları,belki alacağın motorun muayenesi yok.12000e alacağın motor muhtemelen 20000'i devirmiş ve en az 2 yaşında olacak.2 yaşından büyük ve 5-6000de makinalar yok mu?vardır muhtemelen ama ben inanmam.20bini devirmiş makina demek masraf demek.lastik arka 2.yi ön 1.yi ister,egzantirik zinciri ister(özellikle de teker yapmışsa),debriyaj balatası ister,yağıdır filtresidir bujisidir daha sayılacak o kadar çok şey varki.demek istediğim problemsiz bi makine almak istiyosan ya biraz daha para biriktir ya da gerçekten 10bin km.yi geçmemiş bi makina bul.km'nin orjinal olup olmadığını nasıl öğrenirim dersen eminim yardımcı olacak arkadaşların vardır.yoksa da bana pm at ben sana bi kaç tiyo veririm.bende bu işin ustası değilim ama yardımcı olabildiysek ne mutlu.
o 38binde bulduğun makinanın bakımları düzenli yapılmışsa,önemli kazası yoksa (önemli kazadan kastım şasede,moto bloğunda falan problem olmaması) düşük fiyatlara alınır.boya olması ya da granaj değişimi problem değil.zaten sende düşüp kalkarsın muhtemeleno makinaya muhtemelen motor yaptırırsın ama eğer makina yorulmamış ve bakımları düzenli yapılmışsa bi 10000 daha gider masraf yapılamadan.lastiğine falan bak.ama şunu da söliyim eğer km.düşürmek gibi bi çakallık yapmazsan (ki hiç tasvib etmiyoruz) o motorun son sahibi olursun.
yarın bi motora bakmaya gideceğim km orjinal olup olmadığını nasıl anlarım motor 19.000 km de.
ve montum var fakat kaskım yok motoru alayımda kaskıda alırım artık.
600RRda ısrarlı değilsen sana çok güzel bir motor (600F) buldum.yanılmıyorsam bu arkadaş MD üyesi aynı zamanda.gerçekten temiz bir motor.12000ytl eder.bu da linki:http://www.motosikletsiteleri.com/links/49
600 f kuyruk ve egzos kısmını beğenmiyorum yaw.
Son düzenleme: