Honda 14 şubat süprizi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Forumda daha önce de konusu açılmıştı. Uygulamadan önce zinciri gaz yağı ile temizleyip kurumasını bekledikten sonra tüpün üzerindeki fırçasıyla çok ince kat macun gibi süre süre yağlıyorsunuz. Spreylerden daha uzun dayanan ve daha uygun fiyatlı bir ürün. Uygulaması zahmetli de olsa boş zamanda yapılırsa toplamda diğer ürünlerden daha az zamana mal oluyor ve sıçratma derdi de yok. Fiyat olarak avantajı ise gramajından öte uygulama sıklığı ihtiyacının çok daha uzun olmasından kaynaklı. Çok uygun fiyatlı sprey zincir yağı bakıyorsanız 404 Zincir Yağlarına da bakabilirsiniz. En uygun fiyat performans şu sıralarda onlarda. Ama çok daha sık ve az uygulamalısınız yoksa sıçratma yapabiliyor.

Bunu denemeyi düşünüyordum, 2 tüp aldım. Uzun yolda bir de yağmurlu havada çok işe yarar gibi duruyor, fazla gelirse birader veya kayınpedere veririm. Tavsiye için teşekkürler, sanırım epeyi ucuza geldi.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
yeni nt 1100 ü satışa sunacaklar cok da heyecanlanmayın

Motosikleti
SYM Symphony ST200, TVS Jupiter110
Selamlar,

2021 de yenilenen yeni kasa CB125F gelebilir diye düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Elpardon Cb125f gelecek diye duydum.

Çok beğeniyorum bu tür motosikletleri ys125 i beğenmiyorum pek artık ama cb125f yi baya beğeniyorum.Tek sebebi bu hocam.Zevk renk meselesi gibi birşey.

ADV 150 yi getirseler ne güzel olur
2022-Honda-ADV150a.jpg

2021-Honda-ADV150-2.jpg

Belki DIO için hediye koruma demiri ve arka çanta kızağıdır. Şahsen onu tercih ederim :cherry:

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Sevgililer günümüzü kutlamışlar sağolsunlar.

Motosikleti
Ns200 15"
Çok ümitlendim yeni model çıkacak diye ama sevgili gününü kutlamışlar, benim hiç sevgilim olmadıki bana ne faydası var :DD

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahahhaha ülen honda dunya devisin burda trolluk yapiyorsun:)

Yaaaa valla burda hondanin sucu yok.birbirimize gaz verdik.

Hatta tarzan rifki yeni bir v4 mu tanitilacak diyerek citayi cok yuksektti,hala guluyorum :)

@Elpardon Temmuz ayında bayilerde olacakmış cb125f

Honda Türkiye'ye bu motoru neden getirmez anlamadım. Gelse ilk alacak kişilerden biriyim. Vergi sigorta ve akaryakıt giderlerinin en pahalı olduğu ülke bizim ülkemiz. Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Kampanya yapamaz mıyız abi bu motorların Türkiye'ye gelmesi için?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Honda Türkiye'ye bu motoru neden getirmez anlamadım. Gelse ilk alacak kişilerden biriyim. Vergi sigorta ve akaryakıt giderlerinin en pahalı olduğu ülke bizim ülkemiz. Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Kampanya yapamaz mıyız abi bu motorların Türkiye'ye gelmesi için?

Forumdan Uzaklaştırıldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Brezilya ve Hindistan'a giden modeller hoşuma gidiyor. Uzaktan bakıyoruz sadece..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar