Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgililer gününe özel nc 750x_34_128.mpg.jpg.mp3.mp5 edition.
şu an aklıma gelmedi ama hondanın efsane naked modeli 4 silindirli ?? hah işte onu tekrar yapıyorlardı acaba onumu duyurcaklar.
Bence türkiyede herkesin alabilceği ucuz bi 125 lik gelse daha güzel olur
Arkadaslar trolluyomuyuz birbirimizi ?
Valentines day + honda diye arattim bir pok cikmadi..
Sevgililer gunu ile yeni model falan ne alaka
Aha supriz yine boyle bir reklam olur
https://youtu.be/lUYXlk4kUrc
Ya instagram yok bende.tam honda ne yazmis okuyacaktinm giris yap demeye basladi.
Yaniii yeni model ile 14 subat arasinda bir baglanti kuramadim.
Umarim cb125f veya crf250 dir.Amin
Ya instagram yok bende.tam honda ne yazmis okuyacaktinm giris yap demeye basladi.
Yaniii yeni model ile 14 subat arasinda bir baglanti kuramadim.
Umarim cb125f veya crf250 dir.Amin
Aşk, onu yakındayken bile özlemektir.
14 Şubat'ı bekleyin.
Demiş Honda yetkilileri. İnstagram hesabımı kapamıştım ve giriş yapmadan googleden gözüktü bende büyük ihtimal mobilden kullanıyorumdur diye.
"Yakindayken bile ozlemekk" hmmm ne olabilir ?
Serviste indirim bence. Aracin serviste bakim yapiliyor ve sen onu ozluyosun meselaaaaa
Zorlama oldu ama mantik aramamak lazim![]()
Yanlış yazmışım af eyleyin kafam karışmış yanındayken olcak.
Oo daha iyi,hondacilar serviste motorunun basinda beklerr cunku :kalp :kalp :kalp
Serviste yuzde 14 indirim geliyor
İyi hediye valla, zincirim 1000km'dir yağsız. Bir de yağmur çamurda kullandığımdan ötürü biraz paslı. Bugün çıkayım zincirdeki pasları söküp iyice temizleyeyim dedim diş fırçası+gazyağı ile dalarak. Bir tane zincir yağı alayım diye bir girdim ki 150 lira, aman tanrım didim.
Bunu mutlaka değerlendirin.
Hocam fiyatta bir indirim var mı diye baktım ama yok sanırım. Fiyat/kullanım sayısı açısından spreye göre bir ekstrası var mı? Spreyi bile sıkmaya üşeniyorum bazen zincire, ekstra bir avantajı yoksa 90 liraya 500 ml valvoline sentetik veya 140 liraya putoline seramik chain tech almayı düşünüyorum.