Hızlı Motor Satmak

Abi son dönemde bizim Hatay dolaylarından kendi aracıyla ve ailece umreye giden kişiler olduğunu duydum hatta birisini tanıyorum.
Suriye üzerinden en kısa yoldan gidiliyor ve 18-20 saat sürüyormuş ancak savaştan önceydi tabi.

Ben de Silopi'den girip Musul, Kerkük, Bağdat ve Basra'ya kadar bir Irak seyahati hayal ediyorum ama sanırım uzun süre beklemem gerekecek.

Umreye gitmek için en iyi seçenek bu aralar uçak :)
Gidersen bize de dua et olur mu?
Silopili misin üstad

Motosikleti
Arora kasırga
Araba pazarına git.Elini sıkanı kaçırma.
Direkt temas diğer tüm yöntemlerden daha etkili.Bir de o an insanların kıyaslama fırsatı da olmuyor. Kör alıcı misali.
İnt ilan veriyorsun çeşit çeşit ilanlarla kiyasliyor arıyor ediyor falan. Sana alan bırakmıyor.
Araç pazarında öyle değil,gel hele gel. Yav gel anlaşırız diye bağlama çekme şansın var.
Maalesef halen en iyi yöntem Pazar.
Dijital ortam insanları çok bilgilendiriyor.

Motosikleti
apec apx7
ölü fiyat yazmayınca da pek işe yaramıyor gibi 🙂
ölü fiyatı da neye göre ölü? piyasa kredi kartına taksitle tonla motor dolu bence fiyatlara ölü yada diri muamelesi yapmamak lazım.

not: düzenleme, ns200 başkasının sattığı motormuş, özür dilerim.

Duruyor, o asfalta uygun, şimdi kaporasını verdiğim biraz cub türü hafif toprak yollara da girerim diye düşündüm, hem de fiyatı çok ucuz kaçırmak istemedim. Kısmetse nisan başı alacağım, aldığımda paylaşırım.
Hocam youtubede sapan yapımı ve nişan alma teknikleriniz dahil birçok videonuzu zevkle izledim. Yeni motorunuzla yapacağınız yolculuklarınızın videolarını da merakla bekliyor olacağım.

Hocam youtubede sapan yapımı ve nişan alma teknikleriniz dahil birçok videonuzu zevkle izledim. Yeni motorunuzla yapacağınız yolculuklarınızın videolarını da merakla bekliyor olacağım.

Çok sağ olun. Kısmetse nisan ayının 6 sında alacağım. Depoda duruyor malum havalarda serin, şimdiden evin önüne getirmeye gerek yok dedim. Kaporasını verdim.

Selamlar, elinizde Duke390 varsa sürüş videosu çekme şansınız var mı
evet internette bir çoğu var ama sizin daha güzel çekiceğinizi düşünüyorum;
örneğin şu tarz

Duke 390 veya başka motosikletim yok veya ulaşma şansımda yok. O yüzden bununla ilgili bir video çekmeyeceğim, boşuna da umutta vermek istemiyorum, ama yeni motosikletimi teslim alınca benzer bir video çekmeye çalışırım.

Buyuk merak olustu bende. Hangi cub aliyorsunuz?

Kusura bakmazsan, müsaadenle şimdi söylemeyeyim, aldığım zaman detaylı anlatırım. Sürpriz bozulmasın.

Sizi de böyle cevapsız bırakmak, çok hoş olmadı özür dilerim.

Motosikleti
İki Teker Havada
Sür'atle motosiklet furuht etmek içün ilan fiyatını ehven tutup, fursat-cûlukdan ictinâb eylemek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar