Hızlı Motor Satmak

Motosikleti
YAMAHA MT 25
Arkadaşlar herekese selamlar motorumu satıyorum sarı sitede ama genel kitlelere ulaşamıyorum fiyat ne ölü ne de uçuk koydum acil satmam lazım önerebiliceğiniz platform veya facebook grupları var mı? Yani hızlı satmak için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Arkadaşlar herekese selamlar motorumu satıyorum sarı sitede ama genel kitlelere ulaşamıyorum fiyat ne ölü ne de uçuk koydum acil satmam lazım önerebiliceğiniz platform veya facebook grupları var mı? Yani hızlı satmak için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
Şu global konjonktürde çok zor; herkes muslukları kapatmış durumda, ölü fiyata bile gitmesi zor olabilir şu sıralarda.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sarı sitede satılmıyorsa diğer platformlarda hiç satılmaz ölü fiyatına koyman lazım bu dönemde satılması için

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
İnsanlarda nakit yok, ya karta böldüreceksin ya da satarken sen kaybedeceksin. Motosikletinle alakalı en büyük FB grubunda da ilan paylaşabilirsin ama bazı sayfalarda bu tip gönderilere müsade edilmiyor, engellenebilirsin. Eli yüzü düzgün bir model ise butik veya kurumsal motosiklet galerileri var, oralardan fiyat alabilirsin.

Motosikleti
İki Teker Havada
Arkadaşım 2023 model ns 200 ü fiyat düşürdü120 bin liraya aylardır motorunu satamıyor

Geçen bir motosikletin distribütörüne gittim, direk sahibi ile görüştüm. Fiyatı 90 küsür ama en son 85.900 liraya bırakırım aşağısı kuruş olmaz dedi.

2026 ile 2024 arasında her hangi bir fark var mı diye sordum, yok dedi.

Bayi 2024 sıfır artı alüminyum çanta ( 6.000 tl ) hediyeli 55.000 tl artı bir şeyler daha yaparım dedi.

Kısmetse ay başında almak istiyorum.

Şimdi sen kaça satabilirsin bilmiyorum. :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen bir motosikletin distribütörüne gittim, direk sahibi ile görüştüm. Fiyatı 90 küsür ama en son 85.900 liraya bırakırım aşağısı kuruş olmaz dedi.

Bayi 2024 sıfır artı alüminyum çanta ( 6.000 tl ) hediyeli 55.000 tl dedi.

Oooo İsmet Abi yeni motor mu geliyor? Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun abi, sen güzel gezen adamsın. Var mı yaza bir rota? bir program?

Sağ ol tekrar. Bir arkadaş Ümreye git dedi. O ilahi yolculuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum ama kafam da daha bir çok rota var.

Birisi gitmediğim şehir kalmasın istiyorum, diğeri de Avrupa da gitmediğim ülke kalmasın istiyorum kısmet artık, gönül ihtiyarlamıyor.

Bakarsın hiç bir kısmet olmaz, oturma odası salon dolaşırız. :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sağ ol tekrar. Bir arkadaş Ümreye git dedi. O ilahi yolculuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum ama kafam da daha bir çok rota var.

Birisi gitmediğim şehir kalmasın istiyorum, diğeri de Avrupa da gitmediğim ülke kalmasın istiyorum kısmet artık, gönül ihtiyarlamıyor.

Bakarsın hiç bir kısmet olmaz, oturma odası salon dolaşırız. :ROFLMAO:

Abi Hacc olsa anlarım da Umre bana turistik geliyor, pek kutsallığı yok gibi. Bir de İran sağlam füze sallıyor, aman dikkat et, denk gele gele sana denk gelir, güleriz ama üzülürüz de :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs

Bayi 2024 sıfır artı alüminyum çanta ( 6.000 tl ) hediyeli 55.000 tl artı bir şeyler daha yaparım dedi.

ismet amca hayırlı olsun, bireysel umre için instagramda ve youtubede çok gidenleri görüyorum. Fakat suriye yönetimi halen motosiklet girişine sıkıntı yapıyorlar, gelecek aylarda Halep-Şam koridorunu güven altına alıcaz diye söz verdiler halen açılmasını bekleyen bir çok motosiklet binici mevcut

Motosikleti
İki Teker Havada

eylül ekim gibi piyasa nasıl olur tahminince yaparlar mı bayiler güzellikler

Yerelde letgo'dan da dönüş olabiliyor.

ismet amca hayırlı olsun, bireysel umre için instagramda ve youtubede çok gidenleri görüyorum. Fakat suriye yönetimi halen motosiklet girişine sıkıntı yapıyorlar, gelecek aylarda Halep-Şam koridorunu güven altına alıcaz diye söz verdiler halen açılmasını bekleyen bir çok motosiklet binici mevcut

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tam karar veremedim. Gitme yönünde karar verirsem o zaman duruma detaylı bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eylül ekim gibi piyasa nasıl olur tahminince yaparlar mı bayiler güzellikler

Geleceği bilmiyorum ama distribütör şu an işlerin pek parlak olmadığını özellikle Çinli küçük cc lerde diye söyledi, ben onun yalancısıyım. Birde bu savaş tuz biber ekti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi Hacc olsa anlarım da Umre bana turistik geliyor, pek kutsallığı yok gibi. Bir de İran sağlam füze sallıyor, aman dikkat et, denk gele gele sana denk gelir, güleriz ama üzülürüz de :)

Her ne kadar turistik olsa da gidip gelince hal ve hareketler de daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum, işte burada ne yalan söyleyeyim çekiniyorum.

Son düzenleme:

reo

Abi son dönemde bizim Hatay dolaylarından kendi aracıyla ve ailece umreye giden kişiler olduğunu duydum hatta birisini tanıyorum.
Suriye üzerinden en kısa yoldan gidiliyor ve 18-20 saat sürüyormuş ancak savaştan önceydi tabi.

Ben de Silopi'den girip Musul, Kerkük, Bağdat ve Basra'ya kadar bir Irak seyahati hayal ediyorum ama sanırım uzun süre beklemem gerekecek.

Umreye gitmek için en iyi seçenek bu aralar uçak :)
Gidersen bize de dua et olur mu?

Motosikleti
D400
ölü fiyatını bile öldürmeye çalışıyorlar, piyasa berbat. elinden birşey gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar