Hızım 30 km'yi geçmiyor

Selam arkadaşlar ben arora 100lük scooter sahibiyim alalım daha 1.5 ay oldu normalde bişey yok çok iyi ama motor ısınınca yani yarım saat dolaşınca 60 km hızı geçmiyor,geçmesin önemli değil ama bi arabayı sollarken biraz gaza ihtiyaç oluyor neyse asıl önemli olan tek kişi bile yokuş veya yarım rampa çıkarken 30 km hızı geçemiyorum ve bu çok kötü birşey sizce ne yapmam lazım benzin opet kullanıyorum nedendir bilmiyorum lütfen yardım edin

at çöpe at çöpe şaka bi yana karburatör subap ayarı yaptır
japon malı buji al
filtreleri temizle ve kaliteli scooter yağı koy ustaya göster kayış değişecekse onuda değişsin başka yapılabilecek bişey yok

hemen subablara girmeyin yaa kayışı buji ve fıltreyı degıstır bas gaza kayş sünmüştür

aldığın yere götür alın bu motoru uygun yerinize monte edin de..götür baksınlar..büyük ihtimalle ısınınca subaplar sıkıyor..sen götür onlar hallederler

Motoru ilk başta kötü kullandıysan rodaj kısmında hasar vermiş olabilirsin.

yok dostum motoru kötü kullanmadım hatta yani dipgaz gitsem bile 60 ı geçmeyen motoru nasıl kötü kullanayım ani kalkışta yapmıyorum sabahları falan ısınmadan gazı açmıyorum artçı desem arada sırada oluyo ama ondada çok zorlamıyorum yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar