Hız yapanların penisi küçüktür

Ağalar yanlış anlamayın ama atışmanızı okudukça gün içinde sık sık karşılaştığım evli çiftler aklıma geliyor.

:cherry: güzel benzetme olmuş :cherry:

Yahu arada birde alttan alalım cidden çok zor bişi değil. :) Hani sen ona bişi dersin o sana der tamam. Eski defterleri her konuda açmayalım :)

Buarada bu başlıkla motosiklet ve cinsellik konusunun birleştirilmesi gerekiyor :cherry: ayrıca o konuda uzuun fikir paylasımı sonucu motosikletin ereksiyon yaptığı sonucuna varıldı :p

Ozaman çok ereksiyon=kısa penis mi demektir? :p

Dip not: kenan sofuoğluna üzüldüm. Birde evleneli çok olmamıştı diye anımsıyorum :cherry:

Güzel atışma.... Ah eski günler ahhhhh... İzlemekle yetineyim... (seviyeyi bozmadan beyne çalışın...):bounce:

:cherry: güzel benzetme olmuş :cherry:

Yahu arada birde alttan alalım cidden çok zor bişi değil. :) Hani sen ona bişi dersin o sana der tamam. Eski defterleri her konuda açmayalım :)

Buarada bu başlıkla motosiklet ve cinsellik konusunun birleştirilmesi gerekiyor :cherry: ayrıca o konuda uzuun fikir paylasımı sonucu motosikletin ereksiyon yaptığı sonucuna varıldı :p

Ozaman çok ereksiyon=kısa penis mi demektir? :p

Dip not: kenan sofuoğluna üzüldüm. Birde evleneli çok olmamıştı diye anımsıyorum :cherry:
O konuyla zaten 2yıl mı ne erekte halde gezen adamın konusunu tartışmamış mıydık? Hani bmw motorla seyahat sonucu bi daha eski haline dönemeyen adam vardı ya. Tüm bu konuşarı bir ana başlıkta toplayabiliriz :)

O konuyla zaten 2yıl mı ne erekte halde gezen adamın konusunu tartışmamış mıydık? Hani bmw motorla seyahat sonucu bi daha eski haline dönemeyen adam vardı ya. Tüm bu konuşarı bir ana başlıkta toplayabiliriz :)

Yok yok o başka. O konudan daha önce açılmıştı benim bahsettiğim hatta epeyde hit almıs 5 sayfayı falan geçmişti yorumlar en son baktığımda :cherry:

Google da
Motosiklet ve cinsellik site:motosiklet.net
Diye yaz direk karşına çıkar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar