Hırsızlığın bukadarı !! Pes dedim yani :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım aynaların bağlantı yerleri kalın ve uzunmu....

Benim de aklımda o vardı ayna hırsızı aynasızlar ,bir de jabon motor almaya kalkışıyoz aynaları söküp eve almalı artık bu dandik hırsızlar yüzünden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aman alışkanlık yapıpta ön furşlarıda (amartisörleri) çalmasınlar..alışmış kudurmuştan beterdir..amartisörlerde yaylıki...

herkese selam bizim karabükte benim bi müşterimin scooterinin akü egzoz aynalarını çalmışlardı

geçekten çok şaşırtıcı valla daha neler görecez yaaa canımm türkiyemmmm :cyclopsan

Bi arkadaşım istabula gitmişti hastalık yüzüden, arabasının jant göbeğini çalmışlar xD

Artçı ayağı başka ,peg başka bişey diye biliyorum,yanılıyosam özür....:)

MOTOSİKLET TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ
DERLEYEN ve ÇEVİREN:
M.Oytun PINAR
İlkay ERSOY
KAYNAKÇA:
Meriam Webster Teknik Sözlüğü
http://motorcycles.about.com
TDK Sözlüğü
TDK İmla Kılavuzu
peg: Motosikleti kullanirken ayaklarin konulduğu yer , ayaklik (Yanlış kullanım : ped)

haa artci icin olaninin adi degisikse benden sana kocaman bir ozur:wiinkk:

:mrgreen:benımde lastıklerımdekı zardan oluşan sıbob kapaklarımı çalmışlardı heralde tawla atıcaklar :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motor duruyomu.... Gerisini boşver..Direği çalmadıklarına şükretmek lazım.... :p

Valla arkadaşlar bi kaç soru sorulmuş aynalar orjinal kırmızı renk aynaydı sonradan takılan aksesuarlılardan değil :queen: neyse artık motorumu dükkana koyuyorum :queen:

Mersin İl Temsilcisi
buradan birinin egsoz kapağını çalmışlardı :) sanırsam kapak tek olarak değil, komple egsoz olarak satılıyordu. o yüzden hak verdik hırsızlara ama arkadaş mağdur olmuştu :)

Arkadaşım aynaların bağlantı yerleri kalın ve uzunmu....

Aman alışkanlık yapıpta ön furşlarıda (amartisörleri) çalmasınlar..alışmış kudurmuştan beterdir..amartisörlerde yaylıki...

:queen::queen:

MOTOSİKLET TERİMLERİ SÖZLÜĞÜ
DERLEYEN ve ÇEVİREN:
M.Oytun PINAR
İlkay ERSOY
KAYNAKÇA:
Meriam Webster Teknik Sözlüğü
http://motorcycles.about.com
TDK Sözlüğü
TDK İmla Kılavuzu
peg: Motosikleti kullanirken ayaklarin konulduğu yer , ayaklik (Yanlış kullanım : ped)

haa artci icin olaninin adi degisikse benden sana kocaman bir ozur:wiinkk:

Yok ya ne özürü,ben peg'leri şu zincir koruma görevi yapan,hemen ayağın dibinde durun,şekilli ve sivri parça olarak biliyordum amma emin değilim tabi...:)

Normalde motorumu dükkana koyarım ama akşam dışarı çıktığım zaman motorumu dışardaki direğe bağlıyorum bu sabah indim aşağıya baktım bi eksik var bide baktım motorumun aynaları yok :queen::queen: aynalarımı çalmışlar napıcaklarsa artık:queen::queen:

hocam bunun neresi komik :queen::queen: geçmiş olsun nediyelim münasip biryere takarlar artık :queen::queen:

Moderatör
Motoru aynı yere bırakma bence.. Alışkanlık yapar çünkü böyle şeyler. Kendimden biliyorum :) Yok yok hırsız değilim başıma gelmişti de..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar