Hidrolik fren problemi

Slm arkadaşlar.Off-kart kart projem vardı bitirdim.Lakin fren de bir problem var.125 mt freni kullanıyorum.Freni köklesem bile kesinlikle kitlemiyor.Fren hidroliği tam.Kaliperler frene tam dayanıyor.Fakat diski kaçırıyor ortada bi yağ kaçağı filan da yok sistemin havası da alındı ama hatayı bulamadım.Disk paslı biraz ondan olabilir mi.?burada da fren merkezi yatay değil dikey kullanıyorum pedal gibi iyi denk geliyor ayağıma.Acaba bu kullanımın da bi etkisi var mı?Lütfen yardım.....

diskin sıfır sulu zımpara ile yada pasta ile pasını alabilirsin sonra benzin ile silmeyi unutmadan. bir de balatalar yeni ise ufaktan bir zımpara yapıp yüzeyini matlaştırabilirsin. balata eski ise yanmış/bitmiş olabilir. aracın ağırlığına göre disk çapı küçük kalabilir. ağır ise disk çapını büyütmet ya da kaliperleri ( değilse ) çift pistonlu kaliperler ile değiştirmek çözüm olabilir .

90 kg için çok küçük sayılmaz balatalar yeni ise bahsettiğim işlemi uygulayın yeni balata yüzeyi diski belirli kullanıma kadar tam kavrayamayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar