Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben istediği her erkeği elde etmiş ve edebielcek dünya kadar kadın tanıdım. bu toplumd abu kadar abazalık varken en salağı bile bilerini bulur.bu ülkede öyle bir kadın kıtlığı var öyle bir kadın kıtlığı var ki, binlerce yüzbinlerce yabancı kadın türkiyeye gelip fuhuştan geçimini sağlıyor kimi evleniyor, hatta yüzbinlşerce erkek akdın kılığında kendinie rkekelre satıyor, gene de gene de gene de hala ve hala kadın başına 20 tane erkek var. bunun sebebi de bellli. gençken erkek nüfuz kadınlardan çok fazla(erkekelr erken öldüğü için kadın lar yaşlılıkta daha çok. ayrıca kızlar daha lsiede sözlenip nişanlanıyor üniversitede veya biterken pat evleniyor. kime baksak yaşamında biri var.türkiyede 15 yaşında kız 30 yaşında erkek, 25 yaşında kız, 25 yaşında ekrke kombinasyonu olduğu sürece dışardan 10 milyon daha rus kadın gelse de türkiyenin kadın ihyiacı bitmez.
türkieyde 25 yaşında kız 35 yaşında erkek kombinasyonu olduğu sürece kadın kıtlığı bitmez.ayrıca kadının güce taptıı göz önüne alınırsa, genç erkekte de kariyer para ,pek olamdığı için tercih edilemezler.paran kadar sev yaklaşımıyla karşılaşılınca parasıı da yoksa ne yapsın genç bekar erkek ..........evlenemden önce gününü gün etmesin de ne yapssın... madem duyygusallık adam yerine de konmuyorum, yok hiç olmazsa cinsellik olsun hesabı kaşar peşinde koşuyor haklı.
türkieyde 25 yaşında kız 35 yaşında erkek kombinasyonu olduğu sürece kadın kıtlığı bitmez.ayrıca kadının güce taptıı göz önüne alınırsa, genç erkekte de kariyer para ,pek olamdığı için tercih edilemezler.paran kadar sev yaklaşımıyla karşılaşılınca parasıı da yoksa ne yapsın genç bekar erkek ..........evlenemden önce gününü gün etmesin de ne yapssın... madem duyygusallık adam yerine de konmuyorum, yok hiç olmazsa cinsellik olsun hesabı kaşar peşinde koşuyor haklı.
Son düzenleme: