HGS geçişlerim düşmüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar.Geçen sene hgs'm olmadan geçiş yapmıştım ve 1 hafta içinde hgs'mi çıkarttım, köprü ücretim oradan tahsil edildi.Ondan sonra en az 15-20 kere paralı yollar ve köprü geçişleri yaptım.Fakat ne ihlal, ne bakiyede hareketlilik var.Hgs etiketim ruhsatımda durur, göstermeden geçerim her seferinde.
Sorun sizce nedir, korkulacak bir durum var mıdır ?

Bende hgs de yok. Geçen ay İzmir'e gittim. Geçişlerimin hiçbiri görünmüyor.
Ödemek istedim plakaya da yansımamış. Hızlı geçtim ondanmı bilmiyorum.

Benimde 1,5 senede 2 kere düştü sadece hgs var içinde para var plakam açık sonrası benim değil onların derdi. Bence sende çok kurcalama gerek yok

ben hergün köprüyü kullanıyorum, başlarda bende aynı soruyu sormuştum ama şunu farkettim, trafik saatinde geçersem diğer arabalar arkadan yanaştığı için görmüyor düşmüyor sanırım, boş saatlerde geçince düşüyor çünkü :)

2 yıllık hgs var bende 2 motor eskitti, şu ana kadar 30 lira bakiyeden 8 lira falan düşmüş,onlarca kere geçtim gişelerden. Trafik olsun olmasın düşmemiş (istanbul izmir edirne sakarya )

eek

Plakam orjinal boyutta ve orjinal yerinde, buna ragmen genelde düşmüyor :) Köprü ve otoyollarda bu nedenle indirim yapmıyorlar bence, zaten düşme oranı 1/3 gibi bende :)

Bende hiç kaçırmıyo. Sağdan yanaş yok soldan yanaş yok hepsini alıyo namuzsuz. Ötse dahi sonradan yansıtıyolar. Pilaka açık tam boy.
Benimki kart şeklinde olan sizinki nasıl.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende hiç kaçırmıyo. Sağdan yanaş yok soldan yanaş yok hepsini alıyo namuzsuz. Ötse dahi sonradan yansıtıyolar. Pilaka açık tam boy.
Benimki kart şeklinde olan sizinki nasıl.
Motorlardan araçlarla aynı meblağı aldıkları için, Normalde 1 geçişe, 2 geçiş hediye veriyorlar. Senin hediyeleri arkadaşlar kullanmış. Durum normal. Devlet baba sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar