Hocam, debriyaj teli çekmesini çözebildin mi gidon yükseltmesi yüzünden olan. Aynı problem frende de oluyor mu=?
Arkadaşlar bende 2 tane japon motorumu sattım hintliye gectimödemeyi yaptim nazilliye mustafa beye bayram sonu dedi ama fatura gönderekti cok yogunuz dedi daha beklemedeyim 3 gün oldu ödemeyi yaptim
Arkadaşlar bende 2 tane japon motorumu sattım hintliye gectim ödemeyi yaptim nazilliye mustafa beye bayram sonu dedi ama fatura gönderekti cok yogunuz dedi daha beklemedeyim 3 gün oldu ödemeyi yaptim
Arkadaşlar bende 2 tane japon motorumu sattım hintliye gectim ödemeyi yaptim nazilliye mustafa beye bayram sonu dedi ama fatura gönderekti cok yogunuz dedi daha beklemedeyim 3 gün oldu ödemeyi yaptim
Hayırlı geceler. Ptesi kuba motorumu satma ihtimalim var. Ns 200 ile xpulse arasında kaldım. Ve 2 gün içinde motosiklet almam lazım. Evet forumda bir çok yerde konuşuldu bu konu ama, burda yeni alan arkadaşlar var. Bana bi el atın lütfen![]()
Çok teşekkür ederim. İnanılmaz yardımcı oldunXpulse al..Ya da NS200...![]()
EyvAllah hocamÇok farklı tarzlar, birisi enduro, diğeri naked. Nerede, nasıl kullanacağınıza bağlı. Sokakta, şehirler arası yolda kullanacaksanız kesinlikle Ns200, ama yok arada enduro yaparım, toprak, çakıl yollara da giderim derseniz XPulse 200.
Şehir kullanımı zevkli değil bence Xpulse tip motorlarda, ben alamıyorum Ns200'den aldığım keyfi. Boşuna sokak motoru yapmamış adamlar diyorum her seferinde kullanırken.
Not: Enduro candır, ama yerine göre.![]()
Montajı gözümün önünde yaptılar ama nedense eve geldikten sonra böyle bir sıkıntı oldu bir de üstüne dün akşam sinyallerin yanmaması canımı sıktı... bulunduğum yerdeki en yakın hero bayisine gittim bana motorunuzu bize bırakmalısınız dediler bende şuan bırakamam 500 km bakımına ancak getiririm dedim ama gösterge yokartık günlük ne kadar km yaptıysam eski motoruma göre km hesaplayıp hem 500 km bakımını yaptırırım hemde gösterge panelinin bakımını yaptırırım...
Sormak istediğim bir soru daha var: acaba sizin motorunuzun karteri de kısa mesafe bile gitseniz çok ısınma yapıyor mu? 4 günlük kullanımımda böyle bir şey gözlemledim gittiğim mesafe 3-3.5 km ama motor bloğu çok ısınıyor sizde de aynımı bu durum? Henüz yeni olduğu için böyle bir durum olmuş olabilir mi?
Anladım ustam çok teşekkür ederim bilgilendirme için, insanın morali bir kez bozulunca diğer parçalarda da kusur aramaya başlıyor: şahsen bende şuan biraz moral bozukluğu var inşallah aldığım yere servise gittiğimde gösterge ekranında bir sıkıntı var demezler...motorda herhangi bir performans düşüşü gözlemlemedim daha bu gün 36 km mesafede bir yere gidip geldim hiç sıkıntım olmadı aksine eski motoruma göre daha konforlu ve daha iyi motoruma binip gittim geldim yani resmen akıyor yolda motor yolda üzmez insanı gibi geliyor...Gezici servise de forum doldurup bıraktım eğer olursa gezici servise de bir baktırmak isterim tabi...